Ett år till har snart gått...

Jag vill börja med att önska alla mina vänner en GOD JUL
-så där lite i efterskott :)

Fortsätta med att önska
ett GOTT NYTT ÅR!!!

Jag har spenderat julen i Spenien och kom hem igår.
Var lite tjurig över att åka,
ville ju fira 1:a julen i huset med min darling och hans underbara familj.
Men så fort jag steg av planet kom alla känslor över mig...
ja älskar Spanien!
Det är det underbaraste landet med helt underbara människor,
underbar natur och världens finaste språk.
Ville inte åka hem...
Blev erbjuden jobb och vad jag ville stanna kvar,
men kan och vill inte va utan min älskling
så nu e jag hemma igen.
Kanske kan jag få honom att flytta med i framtiden.

Var så roligt att träffa mina vänner där och min farfar!

Har shoppat en del...
ingen koll hur mycket e så lätt att handla allt e ju så billigt
bara några kronor där och där,
fast det e ju *10 (euro) men det e så svårt att förstår :)

E nöjd iaf.
Ska se om jag kan lägga upp lite bilder senare.

Nu ska jag till jobbet, ska bli roligt att träffa mina
goa arbetskamrater igen.

Ha en underbar helg och superkul på nyår!!!
*puss*


Tyfoner mitt i julruschen

Vad maktlös man känner sig när man har sin familj på andra sidan jordklotet och en tyfon, andra denna veckan blåser förbi... denna gång var det så nära oxå, samma ö...Vill h hem D och mamma och pappa oskadda! Men de verkar ha det bra iaf. D vill flytta dit, iaf innan ovädret kom.
Mamma har provat att dyka i poolen och villnu att jag ska bi helt klar instruktör så att jag jag får certa henne, helt otroligt, från att ha bara doppat fötterna i 40års tid av rädsla för vatten så kan hon nu dyka. Jag e så stolt över henne!!!

Idag skulle jag och syrran ha dykt, skulle lära henne att dyka med torrträkt. Men så drar jag upp rullgardinen och det e frost ute, jättekul för jag har längtat efter kallare grader och snö...men inte idag. E så förkyld så vi ställde in annarsa hade jag nog varit sjuk fram till jul. Räcker med att jag nyser hela tiden och nosen rinner...

Igr var vi på julkoncert i Löfbergs Lila Arenan med jobbet och typ alla andra som jobbar på Bergvik. fick biljetter av kansliet, väldigt trevligt. E väl inte direkt min musiksmak så en period hade räckt, va sugen att gå hem i pausen, men så gör man ju inte. Lasse Berghaden och Sanna Nilsen e så tôrra, Kronér lyste upp lite men man måste ju säga att Sanna kan sjunga, fick gåshud några gånger. Roligt att komma ut med alla glada på jobbet, och få träffa deras resp, synd att min inte kunde följa med.

Förra lördagen var vi på Blue Moon på julbord och show med jobbet. Det var desto bättre. Så roligt, maten kunde varit bättre men showen var så bra. Starboys (smala sussie-gänget), Sebastian-så fiiiin, Da Buzz-sjöng bättre än jag trodde, Patrik Isaksson-inte så tråkig som jag trodde, Velvet-glad överraskning, Hanna Hedlund-eloge för att ha fött barn 2-3v tidigare, Anna Book-inte så bra som jag trodde hon skulle va, men helt ok. De sjöng och latjade å gjorde en riktigt bra show.

Nu ska jag hem till systeryster å äta adventsfrukost och sen ska hon göra behandling på mitt sargade ansikte :) Sen hem till ksogen och göra pepparkakshus och knäck. Passar bra på advent.

Varma julkramar (håller fanan högt)