Hamburgö

När vi gjort 2 dyk i Lunneviken så satte vi oss i bilen och åkte till Hamburgsund och tog färjan den otroligt långa vägen, hela 30m, till Hamburgö.

Där hade vi tänkt campa, billigt och bra, men det var visst campingförbud så vi fick leta lite efter en undangömd plats :)
Tanken var att vi skulle göra ett eftermiddagsdyk och sedan ett nattdyk när våra vänner Daniel, Håkan och Johan hade kommit ner (de skulle dyka hela helgen i Hamburgsund, och bodde på vandrarhem, inte hard-core som vi ;)) Men vi hade köpt bag-in-box vin och den ville bli öppnad och smakad på...
 
...vi hade tänkt ta ett glas medan vi väntade på att solen skulle komma fram, men det blev något glas till och inget dyk, men vi tänkte att vi skulle göra ett nattdyk iaf, men vinet ville rinna ner i halsen så det fick bli fest med killarna istället, hoppas att de inte blev för arga. E ju ganska mysigt att sitta på en ö och dricka lite och göra midnattsdopp...
   (Här ligger vi och huttrar efter midnattsdoppet)


Vi bodde ju som sagt inte på en camping så det fanns ju inget sötvatten eller duschar utan detta var vår dusch. Vilket funkade jättebra, inte alla som duschar i saltvatten ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback