Metallica

Strax ska jag åka till Sthlm för imorgon spelar Metallica på Stadion!!!
Det ska bli såååååååååååå roligt.
Åker idag för att hinna träffa lite vänner. Imorgon kommer Emma och Sandra som jag ska gå med, längtar!!!

Brorsan kommer med tjejen till Karlstad imorgon oxå så sen har jag något att se fram emot när jag åker hem på fredag.

David däremot åker till kusten med killgänget imorgon och kommer hem på söndag så det blir många dagar utan honom, kommer sakna honom jättemycket...


Allmänt

Nu börjar livet ordna upp sig för mig, har änligen slutat jobba på Skopunkten och mår bättre än på länge! Saknar några av mina arbetskamret som är det bästa som finns men de kan jag ju träffa annars så det är ok, så skönt att den tunga stenen som började tynga ner mitt bröst i april har fösvunnit och nu känner jag att jag kan andas och leva ordentligt :) Enda nackdelen är att inkomsten har sjunkit ordentligt, men jag jobbar på att få ett annat jobb.

Nu har vi så ändå så mkt att göra att det e skönt att inte jobba. Vi har börjat måla om huset, det ska bli gult, solrosgult, med vita knutar och fönster. Har hunnit med 1:lagret av det vita, går inte så fort eftersom det regnar hela tiden.

Internet har vi inte fått än, eller jo, uppringning, men det e samma som att vi inte har något. Helt sjukt att vi hade det så för några år sen och var nöjda med det :) I-landsproblem hihi
Ska kolla upp om vi kan få trådlöst, lite osäkert, annars får vi bli rika och bygga ut kabeln ;)

Jag har fått ögonen för något otroligt intressant "Living Food". En kompis mamma har en
kursgård i Värmskog och jag var där på introduktion som en utbytestjänst mellan henne och mig, smink mot hälsa, bra va :) Och jag blev så inspirerad och kan bara rekommendera alla att lära sig om detta sätt att äta och få i sig alla vitaminer och energi som man behöver. Jag har börjat spara pengar för att kunna gå hela kursen. För mig som är glutenintolerant och redan förbereder egen mat och bakar eget bröd etc är det inte en så stor omställning och absolut inte när man förstår vad man vinner på det. Jag längtar tills jag kommer bli helt frisk och inte behöva oroa mig för magen och om jag kommer få behålla maten när jag ätit.

Är hemma hos syrran och ska fortsätta umgås med henne.
Kram