1 månad

Igår blev lillkillen 1 månad gammal. Som sagt, tiden går så fort.
Vi var på BVC igår och han väger nu nästan 5kg (4994g) och är 56cm lång. Börjar bli stor...Han följer sin kurva jättefint.
Bytte från strl 50 till 56 förra veckan men de börjar bli för korta i benen men 62 är alldeles för stort än, så han får vara lite mittemellan ett tag.

Han utvecklas varje dag. Låter han ligga på mage på en filt och han orkar hålla upp huvudet längre tid varje dag. Ögonen kan han hålla fixerade en stund och han tittar runt och är vaken mer och mer. Vakentiden är både rolig och jobbig. Om han ligger i babysittern eller i vagnen är det helt ok men om han ska vara i famnen hela tiden så blir det lite jobbigt. Han hade några väldigt keliga dagar men det tror jag nu i efterhand berodde på att han hade ont i magen, bajsade knappt på 2 dagar och sedan släppte det och även det dåliga humöret. När han är vaken och glad är han helt underbar. Men om han sover för länge så saknar jag honom...inte lätt ;)



Ikväll ska jag och D ha myskväll med kräftor och tillbehör. Längtar!!! Hoppas att lillkillen kan tänka sig att sova då.

Igår kom M förbi, D åkte hem till hennes A för att spela så då kom hon hit. Var så skönt att få prata med en tjejkompis utan att D var med, visserligen var lillen vaken men det var helt ok. Fick även prata om annat än bebisar, behövs faktiskt.

Pappa kom hit en stund idag, de kom hem från Spanien igår. Var så kul att träffa honom. Käkade lunch oxå hjälpte han mig med att fylla i familjeträdet i "Boken om Neo" från vår sida. Imorgon kommer både han och mamma. De har verkligen saknat Neo.

Imorgon kväll är det kusinträff med respektive och barn hos svägerskan L, det ska bli kul. Ser fram emot att träffa alla, lite otroligt att alla kunde komma oxå-inte alltid det passar alla.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback