Underbar dag

Idag har varit en underbar dag!!!
Började med att vi satt på verandan och myste i morgonsolen. Sen kom vi på att vi skulle åka till Lång Udde, badplatsen. Där var helt underbart. En svag bris som svalkade, vattnet som kluckade mot klipporna, fåglarna kvittrade...vi låg där i någon timme, hade med fika, inna D blev rastlös, jag hade kunnat ligg ahela dagen. Sen åkte vi hem och jag var ganska sliten så  jag vilade lite medans D åkte till Karlstad för att träffa en kompis.
Gjorde en lasagne till lunch, som blev väldigt god. När D kom hem hade han med en present/muta :) för att det är "Jag älskar dig"-dagen. Han e så go, hittar på sånt hela tiden. Muta skulle man kunna se det som för jag fick en present, en assistent-riktigt brödknådarmaskin för att D skulle köpa en cross.
D åkte iväg och köpte en cross medans jag vilade lite till.
När han och M kom tillbaka så fixade vi i ordning lite grillmat och gick hem till M. Hans familj bor mitt över gärdet, grannar till prästgården där Värmskogs nyaste tillskott bor, lilla Noah.
Noahs föräldrar O & M satt ute och åt så jag passade på att hälsa på medans killarna fixade med maten. Lillen var så söt, så liten och sov så gott i vagnen. M mådde väldgt bra, återhämtat sig väldigt bra efter förlossningen. Hon sa innan att hon nog inte vill ha fler att det isf skulle bli adoption pga de svåra smärtor hon haft bla foglossning men alla de känslorna försvann när hon fick lilla N. Jag längtar så efter vårt lilla knyte.
Imorgon ska vi dit och fika och gosa lite mer med lillen. Men det var väldig kul att träffa dem en stund idag, har sett fram emot att de skulle komma hem.
Sen var det dax för grillning. Älskar grillat och inte fel med trevligt sällskap, till slut hela familjen Bengtsson.

Så en dag på stranden, hunnit vila, fått present, god mat, gosa med bebis och grillning i kvällsvärmen samt att jag har en underbar sambo. Perfekt dag!


Kommentarer
Postat av: Annika

hej gums helt sjukskriven... du maste ha trakigt!!! jag kommer sa fort jag bara kan det ar inte langt kvar nu!! Har i holland sager dom att man som gravid inte kan va i solen for du har risk for pigmentflackar som aldrig mer gar bort... tankte om det ar samma i sverige....?? puss puss

2008-05-10 @ 17:10:08
Postat av: Jess

Längtar tills du kommer! Jo, det finns en risk för att få pigmentfläckar som inte går bort, oftast bleks de, men om du får dem får du dem oavsett du solar eller inte, men det blir värre av solen. Jag fick fläckar i ansiktet och på brösten innan solen började lysa. Jag har keps och spf30 mer än så kan jag inte undvika solen i ansiktet. Sen ska man inte vara i solen för länge med magen för det blir för varmt för bebisen, men man måste leva oxå ska inte ta allt för allvarligt.

2008-05-11 @ 08:58:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback