Visdomsord

Dagens visdomsord lyder:
"Hoppa inte i en hiss på fyllan (eller annars) i tron om att den går snabbare."

Detta fick några vänner erfara i natt. De fastnade och fick bli uppvevade för att komma ut. Ingen höjdarnatt, de skulle till krogen men kom inte så långt ;) Men skam den som ger sig, de hann iaf med en pub innan det stängde.

Så vild var inte min kväll, vi blev hemringda till J & M på grillkväll, lite spontant vid 21-tiden igår. Väldigt trevligt. Mer sånt!!!

På dagen igår så kom familjen hit, mamma, pappa och syrran på en kortvisit. Trevligt när de kommer förbi sådär. Vädret var inte så fint i K-d som här i underbara V-skog, så klart. Så de fick åka hit för att få sol :) I sann V-skog anda så tog jag med dem på fotbollsmatch. Halva V-skog är där och kiosken är öppen så man kan köpa glass, korv och dryck :) Väldigt trevligt. Jag har blivit en sånt lantis och är stolt. Stämningen är så mkt bättre här än i stan. Alla som e hemma samlas när det är match tex. och så umgås man.

Kommentarer
Postat av: Lillsyrran!!

Ett lite längre visdomsord:
Hoppa aldrig i en hiss. Och om du nödvändigtvis måste, ta på dej svala kläder, ett gapskratt samt ett stort lugn. Just de! Glöm för fan inte att lämna en stark kille på utsidan som kan veva upp dej till frihet. Puss och kram :)

2008-05-05 @ 08:59:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback