3:e gången gillt

Ja idag fick Neo smaka potatis för 3:e gången och det gick ganska bra. När han fick för andra gången i fredags så åt han men spydde upp det, och lite till, efter en stund. Idag så tyckte han att första skeden var konstig men sen så gick det bra och han fick i sig lite grann. Han är ju inte så duktig på att svälja än men det går frammåt. Blir potatis någon dag till sen byter vi till något annat. Är jättekul att prova mat!

Vi har även börjat med ersättning på kvällen. Det funkade jättebra första kvällen och han åt bara en gång på natten då men det har inte gått lika bra sen. Visst äter han det, om det är rätt temperatur, men han verkar inte bli mättare utan ska ha hela natten ändå. Vi försöker få in lite kvällsrutiner men det går inte riktigt som ja vill. I fredags så somnade han kl.18, sen vaknade han bara när han skulle ha mat (ungefär varannan timme) tills 6.30 på morgon, då ville inte jag upp så han fick leka en stund tills hans somnade. Jag gick sen upp 7.30 för vi skulle till k-d och hjälpa mamma och pappa att rensa ur deras förråd, garage och vind. Vi fick en massa bra saker och de fick slängt en massa. Kändes skönt. Hoppas de får sålt huset snart oxå!!! Håll tummarna för dem. Tillbaka till sovandet...Igår så somnade han 21, tänkte att då kanske han sover bättre, kanske inte vaknar så ofta när han e jättetrött. Men han skulle ha mat varannan vartredje timme och mellan 3-4 så var han pigg som en lärka så det var inte mkt annat att göra än att läsa en bok för oss, vi bara skrattade åt det, vad ska man göra...han låg och pratade och hade jättekul tills han tvärt somnade. Strax innan 10 var det morgon för honom, och det går ju bra. Ikväll så har han inte somnat än men så kom vi hem för en liten stund sen oxå. Varit på konsert i Mikaelikyrkan i Arvika för att Neos kusin Karolina har sjungit, åh vad duktig hon var. Tårarna kom fram vill jag lova, blir ju så stolt!!! Neo sa inte ett pip i kyrkan, han e så duktig. Myste i min famn och var så go. Däremot var det inte lika kul på vägen hem, han blev för varm, svetten rann å vi fick stanna och klä av honom men det blev inte bättre förrän han fått av sig allt här hemma. Så svårt när det är minusgrader ute och kallt när man sätter sig i bilen och sen går tempen upp efter en stund. Inte blir han svalare när han skriker heller.

Anledningen till att vi vill ändra på kvällsrutinerna är för att Neo brukar somna runt 23-24 och sova till 10-11 på  morgonen och det vore nog bättre att somna tidigare och vakna lite tidigare. Skulle gärna vilja amma lite mer sällan på natten oxå. Ska till BVC imorgon så då ska jag fråga vad hon har för tips.

Tillbaka till saker vi fick  från mamma och pappa...de skulle slänga 4 rejäla trästolar som vi tog istället. E ju helt galen på de vi hade för de knakade så. Nu har vi sköna stolar, men inte så vackra. Märkte även att det var i iläggsskivan till bordet som det blev brännmärke på halloween så vi har nu ett litet runt bord i köket med rejäla stolar till, ser inte så vackert ut men det funkar tills vi köper nytt. Jag kan iaf äta utan att störa ihjäl mig på knarrandet :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback