Badkille

Vi har varit och badat i Arvika med Neos kusin Tindra och hennes mamma, papporna dök i stora poolen och provade utrustning.
Jag blev väldigt imponerad av badhuset, var verklgien barnvänligt. Vet inte om jag vill åka till Grums mer... Här fanns ett uppvärmt rum där barnpoolen var och massa leksaker. I omklädningsrummet fanns ett rum för bebisar med tjock matta på golvet som barnen kunde ligga på och ett skötbord. I duschen fanns det mattor (badleksaksmaterial) som de kunde ligga på när mammorna duschar, var även lätt att tvåla in honom när han låg på den. Det var även ett varmrum innan bastun så han inte behövde gå in i bastun för att bli varm. Väldigt bra!!!!

Tack vare att det var så varmt i poolrummet så kunde vi va i vattnet länge, blev nästan 45min. Neo var väldigt trött efter det, jag med. Blev McDonald´s på vägen hem...vi var så hungriga.


Kommentarer
Postat av: Linda

arvika badhus låter ju kanon=) för i grums är det ju inget som är barnvänligt förutom att det finns ett skötbord.. kramis

Postat av: Lotta

Arvika är mycket bättre, när K var lite hade de babysimgrupp också, den var vi med på :O)

Ha det gott, det såg i alla fall härligt ut på bilderna!

2008-11-21 @ 15:24:56
URL: http://www.landsronningen.com
Postat av: Jess

Linda: Ja det var verkligen jättebra. Vi får åka dit tillsammans. Har betalat in till julbordet idag. Ska bli kul at gå på tycker jag.



Lotta: Vi hade tänkt gå på det vi med men vi struntade i det och tur var det eftersom han varit förkyld så många v, men Noah hade jättekul på babysimmet. Vi får gå dit och bara bada :)

2008-11-21 @ 19:57:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback