Som vanligt

Ni får nog tyvärr stå ut med att jag är såhär ojämn i bloggandet.
Vissa dagar hinner jag inte och en del orkar jag inte eller saknar inspiration. Men jag skriver ju mest för min skull, för att komma ihåg i framtiden + för brorsan som bor så långt bort (och D). Undrar ni hur det är med oss så kom förbi eller slå en signal ;) Vi älskar att få sällskap!!!

Det största och viktigaste som hänt sen sist är att lilla underbara Chanel kom hit igår med sin mamma och pappa. Gissa om de var efterlängtade. Det var så roligt att träffa dem. Lillan har hunnit bli 4 månader, e inte klokt. Neo fick jättefina presenter. Han fick 4 tavlor som Annika målat själv, ska ta ett kort så ni får se. På den ena står hans namn, nästa födelsedatum, nästa födelsevikt och nästa födelselängd. Han fick oxå en gosegris och ett pussel.
Vi ska försöka ses en massa nu de 3 veckorna som de är här och sen håller jag tummarna för att de kan flytta hit snart.

Imorse så åkte D och det var tungt. Saknar honom redan. Det är så underbart att ha honom hemma i 7 dagar men det är så jobbigt att inte se honom på 7, tur att det finns telefoner. Även om jag kan bli vansinnig på honom ibland så är han det bästa som hänt mig och jag kan inte tänka mig att det kan finnas någon annan i världen som skulle passa mig bättre. Vi hade det väldigt bra innnan Neo men nu har vi fått en ny djupare kärlek till varandra som jag inte trodde var möjlig. Det är så häftigt att se D i Neo. Neo gör samma miner som D och det går inte att beskriva hur fantastiskt det känns. Jag vet att jag inte har varit lätt att leva med under graviditeten och ammningen å så, jag gick genom så mkt att jag knappt orkade med själv och hade väldigt svårt att ge av mig till D, Neo fick allt och sen var jag slut men jag har försökt och vi har pratat mkt. Nu äntligen börjat jag känna mig som en kvinna igen och det har gjort att jag blivit helt nykär (kär har jag varit hela tiden) i min D igen och då e det ju ännu jobbigare när han åkt. Nu ska jag "bara" gå ner lite drygt 10kg så jag känner mig fin igen så blir det ännu bättre. Känner att jag förändrat mig mkt, har blivit mer innåtvänd och tystare, funderar mkt och många frågar mig om jag e sur eller trött, men det är sällan jag e sur men tyvärr så åker nog mungiporna ner när jag funderar men jag förösker tänka på det oxå men påminn mig gärna ;)

Efter lunch idag så åkte jag och Neo till syrran. Vi har inte umgåtts så mkt under sommaren, mest hämtat och lämnat Neo där. Hade med mig en bricka med ost, kex, kallskuret, frukt, egen potatissallad, mozzarellasallad, kladdkaka och tårta som tack för att de haft Neo så mkt i sommar. Sen gick vi på stan och köpte present till Andreas och doppresenter till Annie och Chanel som båda döps nästa helg. Ikväll skulle jag eg målat uterummet men jag orkar inte. Skrutten är jäteförkyld så jag vill även va nära honom för att höra så han får luft å så. Varit synd om honom idag. När han vaknade såg det ut som han hade ansiktsmask av allt torkat snor i hans ansikte. E så jobbigt när han inte mår bra, även om han e pigg och glad så e det itne lätt att va så snorig och tjock i näsan. Han var så kelig när vi kom hem och ville va i famnen hela tiden, kunde knappt klä av honom han ville bra luta huvudet mot mitt bröst och kramade mig hårt och pussade mig, han var så go så jag kunde ätit upp honom.

Jag jobbade sista dagen i söndags, nu e jag ledig tills oktober så jag börjat på telia igen och det kommer nog gå bra, Pratade med chefen igår och det lät väldigt bra så nu känns det bra igen.
Annars så har vi mest åkte runt eller haft folk hemma och umgåtts under veckan D varit hemma, varit en bra vecka och jag känner att jag fick massa ny energi, hoppas det håller i sig :)

Kommentarer
Postat av: Syrran och moster!

Tack så jättemycket för allt gott vi fick igår. Ska bli så mysigt och gott att ta med till stugan ikväll och bara njuta medans vi äter upp allt =)

Men vi behöver verkligen ingenting för att vi tar hand om eran skrutt. Det gör vi så gärna ändå. Moster och lekfarbrorn älskar ju lilla Neo över allt =)...finns ingen goare och sötare!!



massor med pussar och kramar

2009-08-20 @ 09:30:54
Postat av: mamma

Älskar dig trollet mitt-du är inte sur!!

Man måste inte alltid ha ett leende på läpparna-det syna att man är postiv ändå.

Ska bli så jätteroligt att få se er alla i helgen utom D+S+M, men så är det just nu.

Ska ta hand om skrutten så blir nog rummet klart.

Kram mamma-mormor

2009-08-21 @ 08:08:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback