Soffpotatis

Jag vet inte om jag har berättat att jag får behålla jobbet på Telia men det var på håret. 11 pers tackade nej till att bli omflyttade så jag fick va kvar. Skönt att ha ett jobb i dessa tider.
5 oktober så börjar jag jobba igen, på halvtid. Innan dess ska Neo in på dagis. Det blir pirrigt.
Det kommer inte bli helt enkelt att börja jobba där. De är ju inte jätteflexibla när det gäller arbetstider. Jag har försökt att gå dem till mötes men det duger inte för dem de vill kunna göra helt som de vill så jag tror eg att de vill att jag slutar men det kommer jag inte göra. Det kommer bli så mkt mer jobb för dem att fixa med mina tider, men jag ska försöka att inte ha dåligt samvete för det. Jag gör allt i min makt för att Neo inte ska behöva va på dagis långa dagar. Nackdelen med dagiset i Värmskog är att de stänger 1h tidigare än kommunala dagis, i K-d e de tom öppet till 19. Kanske finns det någon vänlig själ i Värmskog som kan hjälpa mig att hämta honom om jobbet vägrar låta mig sluta i tid. Vi får se, i värsta fall så får jag sluta, Neo kommer först och D tjänar ju nu som vi båda gjorde förut så vi vet ju att vi klarar oss på hans lön men jag vill inte "leva" på honom. Nu kan vi unna oss saker och god mat och det är väldigt skönt.

På tal om det så stannade jag i Leksaksaffären i Grums på väg hem för att köpa en rutschkana till Neo som vi lovat honom i födelsedagspresent, men de var slut. Den gullige ägaren skulle iaf fixa en till mig till imorgon. Medans han ringde runt efter en så kikade jag i affären och hittade en perfekt present till Neo.

En traktor som går frammåt av sig själv när man trycker på den orange knappen, trycker man på tutan så tutar den och blinkar med framlamporna, trycker man ner bonden så sjunger han och trycker man ner djuren så gör den djurets läte. Neo tycker att den är jättekul, spec att kasta den...

Det verkar som Neo gillar alla presenter han fått. Ni skulle sett honom på motorcykeln igår och när D gungade honom i gungan, han grät när D slutade och satte ner honom.

Malin kom förbi och jag ställde fram tårtan och kakorna som var kvar från igår. Neo ville ha smultronen på tårtan, han gillade inte tårtan, och det fick han såklart. Lite choklad var det på dem och han mumsade. När bären var slut så började han känna på tårtan och fick rysningar. Det var så kul. Han rös varje gång han kände på tårtan, det var så roligt att vi lät honom leka och slå på tårtan. Detta är resultatet. Jag lovar att han bara åt en minigiffel och smultron och slickade lite på ett kex, även om det ser ut som annat.



Nu sitter jag i soffan med datorn i knät (med en kudde mellan-läste någonstan att det inte e bra att ha den direkt i knät, cancer eller infertil, kommer inte ihåg biverkningen) och tittar på Lipstick Jungle. Gillar ni Sex in the city så missa inte denna serie, riktigt bra. Längtar tills Grey´s kommer igång igen, det e dessa serier som jag följer slaviskt.

En helt annan "intresse-flagg" info är at jag köpt en ny kudde. Världens skönaste så nu sover jag perfekt om nätterna och vaknar utan att ha ont i nacken. Brukar låna en likadan kudde när jag sover hos mamma och pappa men på Ikea senast så hittade jag en och är helnöjd.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Det är ett föräldrakooperativ Jessica, och har föräldrarna behov att senare tider, då framför man det och driver frågan, så brukar det lösa sig, viss flexram fanns i alla fall när jag var ordförande :O)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback