Ingen svans än iaf

Jag tog vaccinsprutan igår, lite nervös var jag, men inte för att ta den utan för att jag inte skulle få ta den ;)
På morgonen så bytte jag jacka det allra sista så jag fick inte med mig kort-etuiet, inget körkort alltså inget leg.
Märkte när jag skulle betala parkeringen på jobbe, tur att jag nyligen lagt lite mynt i bilen.

E alltid lite nervös när jag kör utan körkort, e ju inte kul att bli stannad då.

Trodde att man var tvungen att legitimera sig på VC men det behövdes inte så nu sitter jag här med ömmande arm. Ganska skönt att ha det gjort, efter mycket om och men, men nu e det klart så får vi se om det växer ut svansar på oss eller vad som händer...
Sticket kändes inte, och jag e lite löjlig, tycker alltid att det gör SÅ ONT att ta spruta, men som sagt jag märkte det knappt. På väg hem så stramade det lite armen, men det var nog mest för att jag kände efter. Men mot kvällen blev jag så trött, frös så jag skakade (men det kan berott på att vi itnte eldat på 2 dagar) och la mig på spikmattan vid 20 och somnade 20.30, gött dä! Blir varm av mattan men det tog emot att klä av sig och lägga sig på den när jag frös så.
Ont i armen hade jag då och det var jobbigt att inte kunna sova på min favvo-sida men men. Ont i huvudet idag vet inte om det beror på sprutan eller allt annat runt omkring, kom redan under dagen igår men e värre idag.

Försöker att inte tänka för mycket men jag e dålig på att släppa saker.

Vi vet nu att det är vårt kundskapsområde som kommer drabbas vid nedläggnigen av en avdelning på jobbet. Vi vet inte vilka det gäller än men jag e ganska säkert drabbad. Jag e väl inte så nervös för det, känns som att det löser sig och jag ser det som en möjlighet att göra annat. Det som e jobbigast är om vi får reda på det här och sen måste jobba kvar länge, eller om det blir dagen före jul för även omd et känns ok så känns det ändå ledsamt, det har jag ingen lust med eller om det drar ut på tiden och vi inte får förlängd uppsägningstid. Iaf så dansar lite tankar runt som jag förösker mota bort.
Sen vill jag få klart innan advent. Baka lite lussebullar och få upp lite ljus å så men jag har så ont i huvudet och e så trött. Neo e på dagis för jag orkar inte ha honom hemma, jag e ju hemma från jobbet.
Igår fick vi även veta att vattnet är giftigt så vi kan inte dricka det, antar att det är därför som vattnet smakat illa ett tag och vi varit halvdåliga i magen ett tag, jag och Neo. Nu får vi hämta vatten i e tank på skolan, eller gå till Prästgårn som vi gjorde igår, mkt trevligare att gå dit och umgås lite å så får barnen leka. Neo var iofs lite för trött efter en jättelång dag på dagis men det gick ganska bra. Fascinerad av lilla Annie e han och helt frälst i hunden Sven, Noah däremot e han rädd för men det gick bättre igår.

Trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback