Adventshandlar

Jaha, så var man ensam då...
Körde D och hans kompis V till Dykmagasinet sent igår för att de skulle åka i minibuss till Arlanda för att sen flyga till Filippinerna...e inte alls avundsjuk. Dykresa i 2v, med en massa djungelsafari och vattenfall mm. Vill oxå!!! Mina föräldrar e med på samma resa men de åkte i lördags för att spendera några dagar i HongKong först. Så nu sitter jag med 2 hus och ingen att dela med *snyft*

Så vad gör man då, jo shoppar sig glad! Har handlat 2 adventsljusstakar i ek på
Clas Olson och jättefint porslin på EM, det blev en mjölkkanna, sockerskål, kanel och sockerströrare-eller vad det heter :) Jättefina!
Ni ska jag till Bergvik för att titta efter 2 vita adventsljusstakar och lite annat kul :) Sen ska jag jobba.

Var på IKEA med syrran i måndags, var väldigt kul, handlade en massa småsaker så nu börjar huset att bli fint. Funderar på att börja måla nästa vecka.

Min underbara vän A var här i helgen, kom ut till oss i fredags. Var så roligt att träffa henne, saknar dig så gumman! Vill att du flyttar hem igen!!!

Ledig, ganska skönt

Nu har jag varit ledig i 2 dagar, så skönt. E ledig imorgon oxå och då ska jag och Sigge åka till Klartjärn i Norge för att dyka. Ska bli kul, hoppas att vi får ok väder, för då ska det vara toppdykning där. Har inte dykt så här sent på året så det ska bli intressant att se hur mkt jag kommer frysa :) Har gjort sopp aidag som vi ska ta med och värma på spritkök, även inhadlat en termos för att kunn ha med kaffe...så jag försöker vara förberedd :)
På fredag ska jcg och David till stan för att kolla vad det kommer kosta att renovera våra rum för att veta hur mkt vi ska spara å så, ska bli kul! Sen ska jag och syrran till IKEA på måndag, och jag har lovat att inte handla för mkt...få se hur det går...

Dålig bloggare :(

Åhhhh vad jag e dålig på att uppdatera. Väntar på att vi ska få bredband för då blir det lite lättare. Orkar ju inte när jag hastar förbi mamma och pappa någon kväll ibland efter jobbet.

Jobbar väldigt mkt på Skopunkten, denna veckan gör jag 57h, blir en del det :) med OB blir det uppåt 80h :) Har nu oxå fått vikariat tom maj, skönt att veta att jag har jobb ett tag framöver. Trivs som fisken i vattnet. Har underbara arbetskamrater. Kunderna däremot är ju som kunder alltid är, nödvaänligt ont :) jag fattar inte att folk orkar,v arenda dag e det något roligt som de gör, som får en att skratta eller bli förbannad :) Det e mer regel än undantag att vi har något att klaga på när vi kommer ut på lagret. Man slutar aldrig att förvånas :) Men utan dem had ejag inte haft ett jobb och det finns de som förgyller ens dag oxå.

Förra helgen var jag och David på Matmässa i Stockholm, Sollentuna mässan, för de som är med i Celiakiförbundet (gluten-, laktos- och sojaintoleranta). Var en riktig svullardag, åt oss mätta på godis, kakor och bröd, behövde ingen lunch eller middag :) Hade så dåligt samvete i flera dagar...men gott och kul var det :)

Ha en trevlig helg, själv jobbar jag, har ni vägarna förbi så kom gärna in och hälsa på!
kram kram