Shoppa=gjädje

Tog en sväng på Våxnäs i morse innan jag åkte hem.
Hann in på Rusta där jag löpte lite påskgodispåsar till nära och kära.
Sen in på Willys där jag köpte en rakhyvel, har haft en herr-rakhyvel och den funkar inte på samma sätt, kommer inte åt på samma sätt, kanske har med vana att göra...
Sen gick jag in på Barnen Hus. Vad underbart det är gå där och drömma sig bort. Finns så mkt fint. Vill bara handla. Hittade ett jättesött startpaket från Spöket Laban, body, tröja och byxor med fötter på. Allt är så sött när det är så smått. Finns en risk att jag handlar ihjäl mig :)

image136image137
image138 image139
Lycka är att få handla hihi

Personlig utveckling!!!

Jag har ju  mått dåligt länge nu men nu ska jag försöka ändra på det. Det är så mkt negativ energi med att må dåligt och jag avskyr negativ energi.
Ska ta tag i migsjälv och bli en bättre människa och medmänniska!
Har inte varit så duktig på personlig utveckling på ett tag men det har det blivit ändring på nu.
Började ta tag i mitt liv i helgen och igår fick jag verkligen en spark i röven så idag bestämde jag mig för att nu är det nog!

Har börjat läsa böcker innan jag lägger mig, och inga "vanliga" böcker utan sånna som "ger" mig något. Den jag läser nu heter: Svälj den fulaste grodan först av Brian Tracy. Den kan jag rekommendera till alla som vill ha ut något av sitt liv. Den inspirerar dig att att tag i det som ger dig utdelning, det du vill ha. Ta tag i det mest jobbiga, det som är mest givande först och sedan småsakerna. Den är väldigt sund när man tänker efter.

Började även titta på en DVD, The Secret, häromdagen och avslutade idag. (Finns även som bok, som jag ska läsa när jag är klar med den andra.) Den går inte att förklara måste ses! Handlar om lagen om attraktionskraft. Låter kanske lite flummigt, och det är det kanske om man inte kan ta till sig budskapet, för mig var det glasklart vad jag ska göra framöver.
Några citat;
- "Imagination is everything. It is the preview of lives coming attractions" - Albert Einstein
- "Whatever the mind of a man can conceive, it can achieve." - W. Clement Stone
- "Whatever you think you can or can´t eiher way you are right." - Henry Ford

Fokusera på det du har och var tacksam för det.
När du visualiserar, materialiserar du!
Fokusera på det du uppskattar med din partner (barn, vän, kollega). När du fokuserar på de bra sidorna får du mer av dem och då kommer problemen sakta att försvinna.

Hoppas att jag inspirerat någon!

Min mamma

En stor eloge till min mamma som trots att hon är jättesjuk, legat sen i måndags och bara sovit för hon har mått så illa, tog hand om mig igår.
Jag var så snurrig och ostabil så hon värmde min mat som pappa köpt till mig och bäddade ner mig på pappas sida så jag skulle ligga nära henne.
Mammor, de är allt bra de! Och min är BÄST!
Hoppas jag blir likadan själv.

Poker

Vill skryta lite om min lillebror, den bästa ;)
Han är väldigt duktigt på poker men brukar mest lira med småsummor, e lite snål hihi
men han e nu sponsrad att vara med i Wasa-laget i en turnering med de "stora" grabbarna och det har gått riktigt bra. 1:a spelet var han inte inregistrerad, 2:a kom han etta och 3:dje blev han trea. Tycker att det är hur bra som helst. Han spelar varje söndag i några veckor framöver så får vi se, han är verkligen värd att placera sig 1-3 och få lite cash :)
kommer hålla tummarna för honom!

Han kommer förresten hit på onsdag, ser jag verkligen fram emot!!!

Akuten

Gårdagen gick inte till historien som den bästa.
Dagen började ganska bra, hade fått sova en hel natt!!! Inget upp på toa, ingen andnöd pga nästäppa, ingen D som snarkade eller hostade - han var porterad till extrasängen ;)
Vaknade efter 11h sömn och väckte D som var go och tände en brasa så att vi kunde ha en mysfrukost.
Åkte till jobbat och var riktigt laddad för jag hade inte mkt kvar till bonusen och det behövde jag verkligen eftersom jag varit sjukskriven 3v denna månad så nästa lön kommer bli tunn.

Hann jobba nästan en timme när jag fick svårt att fokusera på skärmen, allt flöt ihop och det spelade ingen roll hur mkt jag blinkade eller försökte titta bort, sträckte på mig och drack vatten. Det blev bara värre, allt flöt ihop och jag kunde inte läsa upp vad som stod, hade så klart en kund i telefon. När jag la på samtalet hade det börjat bli svarta moln och blixtrar framför ögonen och jag hade fått en fruktansvärd huvudvärk och kände mig yr. Reste mig upp och stapplade fram till chefen T som följde mig till vilrummet.
Det var så otäckt.
T ringde sjukvårdsupplysningen och de rådde oss att åka till akuten. Då hade även pulsen gått upp och började svettas.
T körde mig till akuten, där jag fick ligga på en säng i korridoren för att en stund senare få åka rullstol till specialistmödravården. Jag kände mig så dum. Tycker inte om att vara så hjälplös, kände mig som ett barn.

På specialistmödravården var de inte alltför trevliga, men jag hade ju inte en så allvarlig åkomma heller. När jag kom dit var läkaren i operation, hade fått ett akutsnitt - så jag förstår dem iofs.
Sköterskan kollade mitt blodtryck som var normalt och mitt HB som hade sjunkit ännu mer, trots att jag dubblerat järntabletterna.
T satt med mig i över 2h innan hon åkte, va skönt att ha henne där. Hon är guld värd!!!

Läkaren kom en stund senare och kunde bara konstatera att han inget kunde göra. Jag skulle avvakta tills idag och om jag fortfarande var yr skulle jag åka till VC i Grums. Idag känns det bättre, är fortfarande svag och har huvudvärk men yrseln försvann sent igår kväll. Det som var skön att höra var iaf att det inte var relaterat till graviditeten utan att det nog var pga förkylningen jag hade i samband med lågt HB och huvudvärken.Verkar ha fått migrän, vilket iofs är pga graviditeten men som inte påverkar bebisen iaf. Men han rådde mig att söka hjälp för huvudvärken om den inte går över. ska avvakte några dagar och känna så att det inte har med förkylningen att göra.

Pappa hämtade mig igår och körde mig till mamma som oxå e sjuk så vi fick ta hand om varandra, han själv hade hela kvällen uppbokad. Nu på morgonen har jag och mamma varit och hämtat min bil, som stått alldeles själv vid Tullholmen. Ska ta och åka hem om en stund.


Hoppop

Har fått en alldeles underbar skötväska av min kära mamma.
Det är en skötväska och matstol i ett.
Supersmidigt att alltid ha med en matstol, som kan fästas på alla stolar, då behöver man aldrig fundera på det. Enda nackdelen är väl att barnet kan hamna lite lågt på en del ställen, men jag behöver inte ha pyret i knät jämt :)

Finns även ganska mkt plats för andra prylar, kan tänka mig att jag kommer ha med ett överflöd, vet ju hur min handväska ser ut. Så det är bra att den inte e alltför stor så att jag får med onödiga saker :)

91278-13391278-135
91278-135

Inköpt på Babyshop på Söder, Sthlm.

Det enda som inte är ultimat är att min vagn är röd med svarta och beiga detaljer medans
skötväskan är svart, med foder i brunt och beiga blommor.
Det är ju inte den ultimata färgen direkt och jag funderade på att byta till svart men sen kom jag på att
barn är ganska duktiga på kladda och att allt syns på svart.
Så det blir nog bra iaf.
Drog ut vagnen i solen igår med väskan hängandes på styret och det såg helt ok ut :)

Sparkar!!!

Nu är jag tillbaka på jobbet, iofs redan igår efter en irriterande förkylning förra veckan.  Ganska skönt att jobba igen, 6dagen denna månaden. Det är perfekt :) Mest varit sjukskriven i februari. Blir ingen fet lön det. Satsar på att sälja ordentligt så jag får bonus iaf, kommer behövas. Så mkt jag vill köpa :)
Sitter mest och surfar bland barnklädes- och leksakers sidor, blir det så att man bara får barnet på hjärnan när man blir gravid? Jag har iofs alltid älskat barn och kan lugnt sitta med mammor och prata om deras bebeis hela dagar, men jag är så rädd att bli så själv, för mina vänner kanske inte tycker om att prata om bebeis m ed mig hela tiden, men man fattar inte. Så säg till mig, jag tål det, tror jag :)

Känslig kan jag lova att jag blivit. D frågade mig idag om jag kunde ta 850:n till jobbet, jag blev jättesur och började grina, för att jag skulle köra en annan bil, hur sjukt e det??? Jag hatar iofs den bilen men inte ska jag väl behöva börja grina för att D vill köra V70 till jobbet en dag...Han vart ju helt förstörd när jag satte i gång och grinade, inte små söta tårar heller utan nödgråt som slutar i andnöd...ja ja, det är väl bara att vänja sig kanske...

Inatt vaknade jag flera gånger, de flesta av mindre roliga saker som nästäppa, kli i halsen, D som snarkar men en gång vaknade jag av ren lycka! Hade råkat rulla över på mage och detta uppskattades inte av lilla pyret, jag fick 3 hårda kickar i magen. "Flytta på dig tjockis". Men det var underbart, första sparkarna som följdes av lite fladder. Nu på jobbet har jag kännt fladder flera gånger, känns lite konstigt, som när man åker berg-och-dal-bana nerför och det kittlar i magen, lite så. Eller som D´s syrra sa, som att ha en liten fisk i handen.
Tyckte att jag kände lite fladder i helgen oxå, när vi lyssnade på peppmusik på ganska hög volym och dansade lite, då kände jag lite fladder, men ville inte riktigt tro att det var bebeisen som oxå ville dansa :)

Och vad jag växer, rakt fram. Ingenting åt sidorna eller bak, kanske lite mer svullen överlag men inte så värst mkt men magne växer verkligen i marsch-riktning som pappa säger, undra hur det kommer sluta. kommer nog få dra runt magen i en skottkärra till slut. Har även fått en tydligt hormonrand, från naveln och nedåt kom för några veckor sedan och från naveln och upp förra veckan. D kallar det raggar-sträng och måste visa min mage för att alla polarna :) Inte så vackert men det känns ändå bra, fint på något sätt ändå. Magen är ju så spänd så det syns verkligen.

Fint väder i Asien

Fick ett sms av D att jag skulle kolla upp tsunamivarning i Thailand, blev lite svett eftersom hans bror med sin familj är där omkring. Tog ett tag innan jag hittade någon info men SvD hade en notis om det. Hade varit en varning men den drogs tillbaka och riktades mot Hawaii istället.
Fick ett sms från familjen att de har det bra och är i Malaysia där det är ännu varmare än i Thailand, låter lite bättre än det väder vi har här.
Ångrar att vi sparade pengar för att åka och hälsa på, men jag prioriterade att göra om hemma vilket jag inte ångrar, för jag trivdes inte som det såg ut men nu är det en liten ressugen del av mig som gärna vill till solen :)

Idag är jag ännu mer förkyld, blir bara värre. Ska krypa bort till chefen och be att få gå hem. E så snurrig och täppt i nosen att jag knappt förstår vad jag säger...
Hoppas att immunförsvaret blir starkare snart.

Sparka då!!!

Jag börjar faktiskt att bli lite störd på att jag inte känner några sparkar i magen än.
Först tyckte jag inte att det var så big deal, hade ju vart på ultraljud och allt verkade bra men nu så frågar alla hela tiden och A som ligger efter mig känner bebisen jättemkt.
Min mage är stor som...kan ju vara det att det är för mkt vätska runt omkring eller så men en liten spark vore inte fel...får väl vänta någon vecka till, ska ju börja känna runt v.20-22 och jag är ju i v.20 imorgon.

Förkyld

Vaknade och kändes som jag hade bly i skallen...halsont, snorig, huvudvärk...usch
Varken orkar eller har råd att vara sjuk mer så det var bara att gilla läget. Tur att jag började 12.45 för jag hann ligga på soffan och läsa och äta soppa, det värmde fint. Tog en mikropromenad på 10min bara för att få frisk luft och det kändes bra.

Soppan/grytan var supergod, gillar du kokosmjölk så prova!
Recept, 4port:
2 kycklingfilé, strimlad och stekt
*krydda med havssalt, lite peppar, chili, curry, grön currypaste
1 gullök i stora bitar, stek lätt med kyckligen
0,4-0,7dl hönsbuljong (beroende på soppa/gryta)
1 burk kokosmjölk
*koka upp
*lägg i:
1 palsternacka, i medelstora bitar
1/4 vitkål (normalstor) i medelstora bitar
*smaka av med ev mer curry och currypaste
*koka i 10 min eller tills palsternackan är mjuk
lägg i strimlad röd paprika
1 lime, skal och saft
*koka 2min till


Ät som den är eller med bröd eller ris till, beroende på hur GI du vill vara.

Dagen går mot sitt slut

Snart är jobbdagen över, e så otroligt ikväll. Brukar aldrig vara segt att jobba kväl, telefonen brukar gå varm, spec på måndagar. Men inte idag...tiden bara segar sig fram...suck

och jag som ska handla på vägen hem, inte för att det går ofrtare om jag har mkt att göra på jobbet, men det känns osm det är mkt senare nu och då e jag inte alls sugen på att hansla men kylskåpet, skafferiet och frysen gapar tomt...inte eg tomt för jag har en massa basproduktr men inga huvudingredienser eller frukost. Hatar att handla när jag e trött och hungrig, vilket jag kan bocka för ganska ofta nu för tiden ;)

Haft huvudvärk idag igen, men bara i några timmar, måste nog skylla på dataskärmen iaf, för i helgen gick det hur bra som helst. Ingen stress under helgen heller, gjorde bara saker som föll oss in.

Pratade med A som ska ha barn samtidigt som oss, blir en pojk, hoppas vi får det oxå. Vill gärna ha en pojk, kanske illa att säga så men jag har alltid velat ha en storbror så det vore roligt med en pojk först + att det e roligt om vi får samma. Men får en liten tjej blir jag lika glad, finns så söta klänningar till tjejer och ankstjärt-trosor + att lilla L och T e så underbara. Vet att D vill ha en liten T, som brorsan fast en Tyra då så klart :)

Måndag igen...

Dagen började väldigt bra.
Sovmorgon till 9.30, är så morgontrött.
Tog en promenad i skogen, härligt vårit kändes det ute. Inte kallt och solen sken genom diset.

Orkade inte gå så långt, märker av pulsen :) Har läst att pulsen kommer öka och att jag kommer bli mer andfådd för att ventilera in mer lyla så att bebeisen inte blir överhettad.
Pulsen skenar iväg bara jag får lite motstånd, i vanliga fall när jag får så hög puls får jag blodsmak i munnen och blir varm, men inget av det, pulsen bara ökar. E lite jobbigt, men det var skönt att komma ut iaf.

När jag kom hem tog jag en varm dusch, gjorde iordning carobpulver-dryck och en smörgås och gick ut på altan med en tidning. E så skönt att kunna sitta ute. Våren är det härligaste tiden.
Jag tycker nog eg om alla årstider, om de är "riktiga".

*    En härlig vårdag, fåglarna kvittrar, solen värmer, blommorna börjar knoppa, gräset komer fram, blir en speciell lukt på våren och jag menar inte lukten av ruttet gräs och kodynga ;)
*    Eller en varm sommardag, ute på en båt, hoppa i ett svalkande hav/sjö. Sval bris som sveper förbi, en picknick en varm smommarkväll, lukten av grillat...
*    Men en höstdag där solen skiner, träden i alla underbara färger, luften är så frisk och solen värmer fortfarande, kanske slår det...
*    Vintern är den årstid jag gillar minst, men det beror nog på att det mest regnat de sista 2 åren. För en kall vinterdag, -10, fullt med snö, strålande sol, vindstilla, påbylsad med massa kläder på en promenad, grilla korv i en skogsglänta mot sjön slår ganska mycket.

Men nu känns det som det är vår, jag förtränger alla tecken på att det fortfarande är vinter, som att det bara är mitten av februari ;)


Mkt choklad blev det igår...

Igårkväll en riktig myskväll, läs svullarkväll :)
Jag som skrutit med att jag inte är så sugen på godis längre...kunde inte stå för det igår...
köpte med 2 stora chokladkakor hem, som jag bröt upp i bitar i en skål, som vi åt upp...och jag mådde så dåligt, kunde inte röra mig på timmar, tur att vi tittade på en film :)
...som jag somnade till, missade slutet som vanligt.
Men det var skönt att bara va jag och D.

På väg hem från jobbet igår åkte jag förbi syrran och lånade några avsnitt av Grey´s Anatomy, orkade ju som sagt inte se de sista, förra säsongen. D var morgontrött så jag hann se de avsnitten innan jag väckte honom och vi å frukost. Skönt med helg och inga planer. Vet inte när vi hade det så sist. Vi planerar alltid så mkt för att få ut så mkt som möjligt av helgen. Men denna ska vi bara va. Ska nog ta en promenad, fint väder ute, synd att det är disigt annars hade det varit underbart, kallt men solen syns iaf :) Ska nog bära in några kassar ved, vedhyllar gapar tom, men jag få rju inte bära så jag får stå och peka till D, det e lite kul :) Sen vill jag flytta datarummet oxå...och ikväll blir det pokerkväll på grabbarna, jag ka nog se Melodifestivalen.

Melodifestivalen, fattar inte varför jag tittar eg. Jag har alltid, så långt jag kan minnas, sett fram emot detta evenemang. Men de sista åren har jag blivit så besviken. Vet inte om jag kanske helt ändrat smak eller så är det inte samma sak som förut, men jag ska iaf lida mig igenom det, för "det var ju så bra förr och det kanske är bra denna gång". A ska komma ikväll oxå och hålla mig sällskap, blir för mkt testosteron annars ;)

Nu ska jag gå och krama min kärlek som sitter och spelar på gitarren, älskar när han spelar, e så tyst annars å han spelar så bra. Vill att bebisen ska känna igen hans spelande när han/hon kommer ut.

Inget fungerar idag...

Usch vilken dag.
Inga system fungerar på jobbet, finns inget jag kan göra när kunderna ringer in, än så länge ingen utskällning men dagen har ju bara börjat...

91278-106


Tur att det är lugnt i köerna iaf, ringer nästan ingenting. I vanliga fall när det är sålugnt så blir man tokig men idag känns det bra, vill inte ta några samtal ;)
Började även med att jag var på jobbet för tidigt, trodde jag började 8 men var visst 8.30, dessa minuter är väldigt viktiga på morgonen. Jag är ingen morgonmänniska. Skönt att det är sol ute iaf så att något piggar upp.

Arbetsdagen lider mot sitt slut...

Nu närmar det sig slutet av min första arbetsdag efter sjukskrivningen.
Det har gått relativt bra. Har knappt känt av huvudvärken, jätteskönt. Det som varit lite svårt var att sätta sig in i alla kampanjer och att komma ihåg allt, var ju ett tag sen + att jag e ganska ny.
Men det var väldigt roligt att träffa alla arbetskamrater, speciellt A som ska ha barn samtidigt som oss. Hon hjälpte mig att ställa in datorn så att den inte ska vara så stark.
A´s bebsiskula var så liten och fin, syntes klart men jag ser ut som en jätte bredvid henne :) men men jag e inte ledsen för det :)

Vår chef hade varit jättegullig och gett oss små hjärtskålar med geléhallon och romerska bågar i samt en liten lapp. Verkligen uppskattat!


Alla Hjärtans Dag!

Började dagen med att mysa med sambon, helt underbart att få tid för varandra. Vi hade båda sovmorgon.
Tände en brasa i vardagsrummet och åt en jättegod frukost med hembakat bröd (från igår). Solen sken och värmde genom fönstret (att det var +1grad och frost ute spelar ingen roll).

Jag fick jättefina blommor, tulpaner i alla färger, tulpaner på bordet då är det vår!!! Fick även Aladinhjärtan och ett inramat, förstorat kort på mig och min farfar. Kortet togs näst sista dagen vi var hos honom i somras, sista kortet jag har på honom. Farfar gick ju bort i början av januari. Blev väldigt rörd, dels av gesten av D att komma på detta samt att se kortet. Det kommer hänga i bebisrummet, för att övervaka.

Av mig fick D hångeltuggummi och hångelte från Mique. Jag har ju varit lite off ett tag iom illamående, hormoner och huvudvärk så han har inte fått hångla så mkt. Kan inte vara lätt att leva med en som e gravid, som bara klagar på hur man luktar, rör sig, beter sig och blir arg...kanske inte e så hemsk jämt men jag e nog inte jättelätt att ha att göra med. Märker ju inte själv att man e lite grinig ibland så jag vill idag på...

Alla Hjärtans Dag skicka en jättestor kram till min älskling för allt han gör för mig.
Jag älskar dig och du är bäst!!!

Magen

Magen växer :)
Är nu i v.19+
91278-132

Barnvagn

Vi var ute i väldigt god tid med att köpa barnvagn, hade inte ens varit på ultraljud :)
Vi skulle bara ut och kika lite på vad vi ville ha, men så hade det ett så bra erbjudande på köpbarnvagn.nu så vi var tvugna att slå till. Vi tycker att vagnen är underbart fin och är jättenöjda. Färgen är finare i verkligheten, men det viktigaste är att styret går att flippa.

91278-130

Grey´s Anatomy + shopping

Säsongens första Grey´s Anatomy har precis visats! Jag älskar detta program!
Har längtat efter det så länge. Missade de sista 2 avsnitten förra säsongen eftersom jag var nygravid och supertrött, var ju alldeles för sent för mig att vara vaken till 21 då ;) Men syrran skulle se till att jag ska få se avsnitten.

Har varit hos pappa en sväng ikväll, åkte därifrån strax efer 19, dvs nästa en hel timme till övers för att åka till Bergvik :) Och gissa vad jag tittade på där, jo bebiskläder på Lindex - de är så söta. Har tittat lite på hemsidan och fastnat för några plagg som jag bara var tvungen att åka och titta på, och de var ju inte mindre fina i verkligheten så jag spenderade lite pengar. Blir ingen present till sambon imorgon på alla hjärtans dag :) jo kanske något litet, men det e mkt roligare at handla saker till pyret nu...

Dessa underbara kläder köpte jag + en liten 3 delad dräkt, tröja med tights och små sockeplast.
91278-12991278-12891278-12791278-126
Att kläderna är så otroligt små gör dem ju inte mindre underbara...

Gick förbi B på Mique och tittade på
Lundmyr kollektionen, men där får jag inget handla för syrran. Hon har portförbjudit mig för hon ska handla där till lilla pyret :) detta gjordes klart för mig när jag närmade mig bebisavdelningen :) B är som en lillebror, han och syrran har hållit ihop sen de var småttingar :)

Har hängt upp de bebiskläder vi fått eller köpt (inte så många än) i sovrumsfönstret men det börjar bli lite trångt där nu, men jag vill ju ha dem framme. Känns mkt verkligare när man ser de små plaggen.

Vi ska väl snart börja göra om ett rum till bebisrum oxå, så då får väl kläderna flytta dit. Först var jag så inne på att inreda ett bebisrum, men ju mer jag tänker på det desto mer onödigt känns det. Hur mkt tid kommer bebisen vara där, typ 0, kommer ju sova i vårt rum (läs säng). Men vi ska iaf göra klart datarummet i det rum som vi nu har som extrarum och då blir ju nuvarande datarummet tomt, ska ju sen bli barnrum så då blir det väl inrett på något sätt iaf. Funderade på att måla det vitt eller gult och måla en Nalle Puh på ena väggen, e ju könsneutralt + att jag älskade Nalle Puh. Men så funderar jag på om vi ska vänta med att måla tills pyret kommit till världen, men jag är ju eg emot att könsdefiniera allt. Ja ni märker hur tankarna går. Man blir lite knäpp när man ska bli förälder spec om man är en shoppaholic light, eller kanske "nykter" shoppaholic. Har varit väldigt duktig på sistone men att shoppa, men tro inte att jag har pengar över. De försvinner allt iaf :)

Jag tror att jag ska gå och lägga mig och läsa. Vore bra om jag somnade tidigt ikväll. Ska ju jobba imorgon, börjar visserligen 11.30 men vi ska ha Alla hjärtans dag frukostmys imorgon eftersom vi båda jobbar kväll så då blir det ingen sovmorgon. Hoppas jag vaknar bättre än imorse iaf då jag lyckades hälla ut ett stort glas vatten i sängen, mest på min kudde. Kallt uppvaknade för mig, ett skrikigt uppvaknande för D :)


Börjar må bättre

Jag har varit sjukskriven i 2 v pga av huvudvärk som inte velat släppa. Huvudvärken började på nyårsafton och har sedan hållt i sig, vissa dagar mindre så att det har varit ok att jobba men vissa dagar är jag liggande hela dagen. Nu har det varit bättre i några dagar förutom igår och idag. Igår låg jag hela dagen. Idag har jag varit hos läkaren igen och hon vill eg att jag ska vara hemma men jag vill försöka jobba, så jag börjar imorgon lite försiktigt så får vi se hur det går.

Nu håller jag på och bakar bröd, har inte haft ork att göra något på ett tag men i förrgår så bestämde jag mig för att baka nyttigt bröd efter samtal med Birgitta Bengtsson på
Living-food Institute att köpebröd hämmar järnupptaget. Det är ju lågt järnvärde jag har så jag vill ju hålla på de resuser jag har. Gjorde iordning degen, allt utom kryddor och jäst och lät det ligga i blöt för att bli av med gifterna, över natten. Imorse innan jag åkte till läkaren så blandade jag i jästen och lät det svälla, nu är tekakorna i ugnen och det doftar ljuvligt. Hoppas verkligen att det blir bra, är lite osäkert varje gång hur det blir när man bakar glutenfritt.

Nu kom sambon in, tvättat vår nya bil som vi köpte i lärdags, tror det är tredje gången han tvättar den :) han gillar bilen vill jag lova. Solen skiner ute så vi tänkte ta en kaffe på verandan medans potatisen kokar, gjorde köttgryta igår. Försöker göra saker som klarar sig själv som jag inte behöver grejja så mkt med.

image131

Vår fina V70 Ocean Race som vi hämtade i Torsby.

Ska bli mamma

I början av november började jag jobba på Telia, kundtjänst. Hann inte gå mer än 1,5 på utbildnngen då jag började må dåligt. Vad kan detta vara, magsjuk utan att spy...utan att känna mig sjuk. Förstod ingenting. Väntade några dagar sen ringde jag sjukupplysningen, fick frågan - Är du gravid ? :) Så klart jag var visade det sig nästa morgon när jag tog fram stickan :)

Det var iofs lite halvplanerat men jag hade väntat mig att det skulle ta ett tag. Så skönt att veta att allt fungerar som det ska. Och vilken otrolig känsla att bli mamma! Det var lite svårt att ta till sig allt i början, men så smått började det smyga på och nu är jag rund och magen och väldigt lycklig.

Förra veckan var vi på ultraljud, det var det mest fantastiska jag varit med om. Tårarna rullade ner längs kinderna, det går inte att förklara eller förbereda sig för. Det måste upplevas!!! Vi fick så klart med oss en bild hem på vårt mirakel...

Bäbis

Längtar tills han/hon vill komma ut!!! Beräknat 8 juli.
Det känns lite som en kille men jag har eg ingen aning...och det spelar absolut ingen roll. Föds så mkt flickor runt omkring så någon borde ju få en pojk :)