Bilstolen

Jag e ganska nöjd med bilstolen. När jag väl lärde mig så e den enkel att sätta ihop.
Hörde även av Annica idag att den ska va lätt att ta ur så det får jag fråga mer om.

Det e ganska lätt att få i och ur Neo. Han verkar sitta säkert men ibland tycker jag att han sitter illa när han somnar. Den har en funktion att man kan tilta den så att barnet kan sova bättre men den e max nedfälld och ändå ser det ut så här:


Men ibland så ser det ok ut, som här.

Sovande barn e underbara. Vill bara väcka Neo och pussa på honom. Även de dagar som jag längtat tills han somnat.

Utvecklingsuppdatering

Neo har blivit så duktig på att stå själv. Nu kan han stå flera sekunder och utan att vajja.
Han går omkring hela tiden, mot möbler, väggar å sånt. Reser sig mot allt och får tag på massa saker som jag inte tror han kan nå.
Han är itne lika mammig längre. Visst e han på mig mkt fortfarande men nu går pappa lika bra, eller nåra och kära som han e trygg med. Han vågar krypa runt i olika rum utan att jag e där. Men efter en stund letar han efter mig. Häromdagen så duschade jag och D och vi hade dörren öppen så att vi kan höra om Neo gråter. Men nu hade Neo lärt sig vart vi kan va och kom dit, kröp in...hela vägen in i duschen med kläderna på och började plaska och leka. Det blev en familjedusch istället :)
Han vågar leka med nya leksaker som varit lite läskiga förut eller som hanitne vetat vad han ska göra med. Igår såg jag oxå första tendenserna till att han vet att det e hans leksaker. Linda var här med Erik, som lekte med Neos leksaker men Neo knuffade bort honom. Men vi sa till honom och han lugnade ner sig.

Maten e fortfaradne lite kinkigare, han äter allt men väldigt små portioner och ändå rör han sig mer och blir bara rundare :) Knepig ämnesomsättning. Välling e ändå det bästa som finns!

Bilder från senaste veckan.

Klassisk syn, Neo hänger i mina byxor. Han brukar dra ner dem, resåren i midjan e sådär efter att en stor gravidmage tryckts ner i dem.

Klättra på mamma är kul, spec när hon tränar.

Tiden jobbar mot mig

Jaha, vad har jag haft för mig sen sist då.
Tiden bara rusar iväg, börjar nog bli gammal. Känner inte att jag hinner med dagarna, det finns så mkt jag vill göra men så lite tid. Ni som e barnlösa, ta vara på tiden. Med det menar jag inte att jag skulle vilja va utan Neo en sekund, men att bara ligga på soffan en dag finns inte, eller läsa en bok...
Men det finns iofs en massa annat som fyller mina dagar som inte fanns förut. Att få vara med min familj är det bästa, roligaste, vackraste som finns. Att få spenderar mina dagar med mannen jag älskar och vår son. Att se dem leka tillsammans, att höra Neo skratta och att få hålla om D, det byter jag inte mot något.

Sen D kom hem i torsdags så har vi passat på att grejja i trädgården. Har hunnit med allt jobbigt på min lista. Ta bort 2 rabatter, klippa ner buskar, träd och ta bort träd och buskar, så nytt gräs och fylla igen hål i gräsmattan, rensa bort löv och sånt från hösten, göra fint med täckbark mm. Nu börjar jag bli mer nöjd, ska bara plantera lite så e jag helt nöjd.
Neo hjälper D att byta till sommardäck.

D lastar kärran med jord, Neo sitter på biltaket, jättenöjd och tittar på.

10 säckar jord och 5 täckbark, men det kommer behövas mer.

Vi har även haft en massa mys. Syrran och Andreas passade Neo lör-sön så att vi fick va själva. Så skönt det va, hade glömt hur det var att va barnfria.

Svärmor har fyllt 60 år som vi firade med kak-kalas i Sockenstugan innan de åkte på surprise-resa till Spanien. Det var presenten från alla barnen.

Men det mest fantastiska som hänt är att Neo fått en liten kusin. En helt underbar liten pojk, en Viggo/Milo/Liam, namnet är itne bestämt än. Har gosat med honom 2ggr och han e så go, e väldigt bebissjuk nu. Men än vill jag inte ha ett barn till, vill njuta av Neo en stund till.


Imorse var det kyrkis. D var faktiskt med för första gången.
Neo ville köra lära-gå-vagnen, men den gick för fort, lite motstånd, så han fick köra Hugo, då gick det bättre.


Idag har jag kört D till Norge, han blev hämtad efter halva vägen så jag behövde inte köra så långt. Lite vemodigt, men det blir nog bra. Mamma och pappa kommer imorgon och stannar några dagar så jag blir inte själv så länge. På ons kvälll kommer D hem, då firar vi 3år, det ni. Tiden rusar iväg som sagt :)
På vägen hem stannade vi i Charlottenberg, var ju tvungen att låta Neo leka lite och få röra på sig. Jag passade på att köpa skor på Skopunkten och Neo rev ner alla skor :)
Vill känna mig lite finare igen, lite längre, kanske smalare, så jag ville ha skor med klack, men jag ska nog bara behålla 1par. Ska prova till olika kläder så får vi se.



En bild på Neos nya vagn som vi köpte under helgen.
Snygg va! Blir jätteliten när den fälls ihop, som ett parasoll, och är jättelätt.

Imorgon är det Valborg. Jag älskar Valborg!!! Tror att det kommer bli en toppenkväll här i Värmskog så vill ni fira ordentligt så kom hit. Kören kommer sjunga vårsångerna, Musikgymnasiet i Arvika kommer uppträda med bla Neos kusiner O och M, korv- och fikaförsäljning, invigning av Cafeét, brasa och fyrverkerier. Låter det bra!!!

Ryan Air-inte så billigt

Vi ska ju åka och hälsa på lilla Chanel och hennes familj i Holland så jag kikar lite på olika bolag.
Annika brukar åka med Ryan Air pch jag har rest med dem några gånger oxå, de e ju billiga.
Men de måste ha gjort en massa ändringar + att det blir mkt dyrare att resa med barn. Biljetterna för oss 3 skulle kosta 1000kr ToR  men alla extra avgifter på flygplatsen för incheckning, bagage mm skulle kosta 3500kr extra.
Inte så billigt alltså. Tror vi letar vidare...

Någon som har förslag?

Äntligen hemma

D kom hem förut, gissa om han var välkommen!!!!
Vi tog en promenad, pratade om jobbet i Stavanger och kom fram till att vi provar. Då blir han borta 7 och hemma 7.
Han ska ringa chefen imorgon och börjar på ons.

Vi åkte till L och lämnade tillbaka bilen, tog en kaffe och jag fick med mig en massa pelargon-sticklingar hem.
Tack så mkt. Ska bli kul att se dem växa upp. L hade även köpt en som heter Jessica :) ska bli kul att se hur den blir, kanske får en stickling på den längre fram om jag e snäll :)


Ingen?

Är det ingen som tycker att Hotwood e bra? eller e det ingen som lyssnat?
Lite förvånad över att ingen, förutom min mamma, har kommenterat.
Jag tycker att de e jättebra.
Här kommer
länken igen!

På tal om kommentarer, kan inte du som läser skriva något, en hälsning eller så, så jag vet vem du e. Får höra från olika håll att jag har läsare i gamla vänner/klasskamrater mm. Vore så kul att veta vilka ni e.

Frisk idag

Lillen har ingen feber idag, skönt. Blev bättre under kvällen igår men inatt var han var jättevarm och yrade så han fick alvedon 2ggr, men på morgonen kändes han normal och febern var borta.

Ikväll kommer D hem, gissa om jag längtar!!!

Hotwood på MySpace

Här kan ni lyssna på Hotwood!
Oscar har lagt upp låtarna de spelade in i lördags på deras sida på MySpace.
Jag tycker att alla låtarna e skitbra, men "Play that song" är min favvo, det är den bästa låt jag hört på länge!

Jag är så stolt över dem.
De gör musiken själva, och spelar grymt bra och Robert har så skön röst. Kan ni förstå att trummisen och basisten bara spelat sen i somras!?
Roligt att ha med 2 familjemedlemmar i bandet, båda gitarristerna, och de andra känns som familj.


Bilder från när killarna repade inför spelningen.


Tisdag

Jag kan börja med att svara på Lottas kommentar, chefen är svensk :) precis som resten av arbetslaget. Så man kan inte skylla på språksvårigheter...David få veta mer på torsdag. Ev finns det jobb i Stavanger, kanske i Oslo eller kanske inget. Håll tummarna för oss att det blir Oslo.

Både Neo och jag har varit uttråkade idag. Ingen ville leka med oss :(
Neo var jättetrött imorse så jag slängde på oss kläder och gick ut på promenad, som vi brukar när han vill sova. Men de senaste dagarna har han varit jättesvår att få att sova i vagnen.
Tog kort på honom.

Han e jättetrött och hänger med huvudet över vagnkanten, men inte ska han sova inte. Han somnade i min famn när vi kom hem. Sen lekte vi en stund, tills vi tröttnade på det. Då gick vi ut och Neo fick undersöka trädgården, rabatterna, gatan och leka med grannens katt. När katten inte ville bli klappad längre så gick den iväg och Neo blev jätteledsen.
Då fick vi leka med grannen istället :) eller iaf titta på när han staplade ved, behövs inte så avancerade saker för att underhålla lillkillen.


Sen gick på promenad igen, han ville inte sova denna gång heller. Vi tog en tur runt skolan. Ni kan ju kika på bilderna och se vilken usikt barnen har när de äter lunch. När ombyggnadtionen är klar så kommer de sitta i ett inglasat rum och äta, då ser de ännu bättre. Så här har de det inte i stan iaf :)


Vårt drömhus. Som vi delar med ganska många...


Vi gick även förbi dagis och pratade lite med Birgitta och några av barnen. Neo var lika förtjust denna gång.
När vi kom hem lagade jag mat och sen kom Jocke. Gissa om Neo blev glad. Eftersom Neo tyckte att det var så roligt, trots att klockan var mkt, så följde vi med till Malins familj. Neo var överlycklig och jag existerade inte. Han drack ur mugg, massor, och åt på Malins scones, mums vad gott. Så en kväll till som han var trött och nöjd när han la sig, då gå det utan protester.


Uppdatering om Norgearbetaren

Ni som undrar hur det går för D, kan få fortsätta undra, för jag vet inte så mkt.

Det jag vet är att D skaffade hjullastarkökort för det ville chefen han skulle ha för att få jobbet. När D kom dit visade det sig att de inte har någon hjullastare. Det är andra typer av maskiner som är avancerade och kräver en hel del erfarenhet. Idag frågade chefen efter hans förarbevis men det hade han ju visat, för hjullastare. Då sa chefen till honom att det skett ett missförstånd, han ville att D skulle ha ett körkort för alla maskiner. Eftersom han inte har det så kunde han inte få jobba kvar som maskinförare. Däremot skulle chefen kolla om det finns något annat jobb. Typiskt.
Hoppas att han får ett jobb, behöver ju inkomsten.
Känns ju lite som att chefen inte har så bra koll...

Att han e borta e ju bra och dåligt. Jobbigt att han inte e hemma såklart, tomt, men samtidigt får jag ju längta efter honom.

Utedag

Det var en trött liten kille som somnade för en stund sen i sin säng.
Vi har varit ute större delen av dagen och avslutade i badhuset så det var nog inte så konstigt att han var trött.



"-Mums vad gott det var med jord och bark. Mamma var så tråkig och petade ut det mesta men lite fick jag allt svälja."

Jag planterade om mina pelargoner och tog några sticklingar. Hoppas det blev bra, tror jag gjorde som Lotta sa. Fick hjälp av Neo, iaf med att sopa undan det som ramlade bredvid och lite hamnade i munnen :)
Skulle gräva lite i landet oxå men då tröttnade Neo.

Efter lite vila och mat så åkte vi till badhuset. Det var så längesen nu igen och då var han rädd för vattnet igen. Jätteläskigt tyckte han, lite synd om honom. Gick bra en stund men sen blev han trött, han paddlade så med benen hela tiden. Kröp nära och la kroppen runt mig och vilade. Som ett hemskt avslut så ramlade han i duschen, satt på rumpan men gled omkull av allt vatten och duschgel, blev en ordentlig smäll och han fick så ont lillen. Men det gick bra.
Somnade i bilen hem, helt utmattad efter en lång dag. Halvsov när jag bar in honom, fick välling och protesterade inte ens när jag la honom i sängen, efter lite gos.

Änglar finns

Ja, jag tror faktiskt att änglar finns.
Både som nära som gått bort och vakar över oss men oxå i underbara människor som hjälper andra när det behövs.

Idag mötte jag en sån ängel, ja min kära svägerska L, som lånade ut sin bil till D att kunna åka till Norge i så jag kunde ha vår bil under veckan.
1h innan de skulle åka så ringde de D skulle åka med och sa att det blivit en miss och han inte fick plats, snopet. Tur att det finns vänliga själar.
Jag klara mig utan bil men blir väldigt isolerad och det är inte så kul att va utan när man e själv hemma med ett barn. Skulle ant klättrat på väggarna på torsdag när D kom hem isf.

En annan ängel är min syster som kommer passa Neo på lördags och kommer tillbaka med honom på söndag. Inte nog med att vi får en hela lördagen för oss själva och söndag fm, vi behöver inte åka till K-d för att hämta honom. Ser fram emot att få ha D helt för migsjälv.

Dagen har varit ganska "i-ett". Lagade mat till ett kompani i morse :) matlådor för 4 dagar x 2 till D samt storkok till Neo. Sen gick vi på promenad, kaffe på altan, grilla och leka hos Fredrik m fam i Näs, Sukk och Dukk med pelargon-information, säga hejdå till D och natta en pigg men trött Neo.
Neo älskar sin faster L. Han ville till henne hela tiden på träffen ikväll, skulle inte va hos mig, bara L. Jättekul att se. Det var ju även hon som lockade fram skrattet igår. Klart du ska få inspelningen L, nästa gång vi ses. Skönt att veta att han trivs med henne, då kanske vi kan smila till oss en barnvakt där ibland ;)

Nu ska jag krypa till kojs och vänta på att D ringer och säger Godnatt, fick precis ett sms att han kommit fram.

Goaste ringsignalen!

Nu har jag världens goaste ringsignal...
Lotta lekte med Neo i förmiddags. De kastade hans favvo-boll, fotbollen man får av Libero, och han skrattade högt och jollrande, helt underbart. Spelade in och la in som ringsignal så nu blir jag glad när telefonen ringer :)

Neo älskar verkligen den bollen. Han leker med den hela dagarna. När han går, med stöd av mig eller annan, så sparkar han den och jagar den. Eller så kastar han den mellan oss. Eller så slår han runt den och kryper efter den. Jättesöt e han iaf.



Har glömt att säga att Neo fått 2 tänder i överkäken. Den ena fick han på påskafton och den andra i tisdags. Nu har han 4 små bissingar och det känns när han biter. Han brukar bita mig i nästippen. D har ju hållt på och satt sin näsa i hans mun sen han föddes. Så fort han blev hungrig så lät D honom suga på hans näsa, för att D tyckte att det var kul. Detta sitter i och när han e hungrig så biter han eller suger mig på näsan, eller om han e busig. Ganska komiskt, men det börjar göra ont.

Har vikt och delat ut fotbollsinfo-foldrar för VSK i fm, sen hälsade vi på i Prästgår´n. När vi kom hem sov vi ett bra tag, vi var båda helt slut. Jag har jobbigt med allergi och Neo var nog bara sliten tror jag. När vi vaknat till och ätit så åkte vi till Bergvik,kom dit 30min innan stängning. Men jag skulle bara ha galonbyxor till Neo så han kan krypa runt ute, blev även 2 enfärgade bodys för 49kr, rea + 2 för 1.

D har spelat in med bandet idag, första demon, lyssnar på den nu och den är grym!!! Så fort de fått upp på My Space så säger jag till. De e så duktiga. Är så stolt över min älskling, och de andra oxå så klart.


SIsta fotot är lånat, vet ej vem som fotat men antar svärfar eller svägerskan L.

Sover bra

Nattrutinerna som vi har nu funkar väldigt bra.
Neo bestämmer ju rutinerna så han är väl nöjd hoppas jag :) men de funkar även för mig/oss.

Han sover ca:8-9h sen e han hungig och får välling och sen slver han 2-3h till.

Jag tycker att det är skönt när han somnar runt 19 för då får jag tid för mig och D, men då får vi gå upp tidigare, oftast runt 7. Men inatt fick han välling runt 5 och sen sov han till 8. Det e bra. Han la sig strax innan 20.

Nu har vi precis ätit frukost och Neo leker och e hur pigg som helst. Han e så go på morgonen.
Ska gå på en promenad när vi lekt en stund.


Så e man själv då...

D åkte till Norge tidigt i morse.
Va så tomt att vakna utan honom och hela dagen har jag liksom väntat på att han ska komma hem...men icke.
Jobbet var nog inte riktigt det han trodde men det kommer nog bli bra.
En gammal kollega från Dykmagasinet jobbar där visade det sig.

Fick besök av Neos kusin lille O och den yngste i Bengtssons skaran. Kul att de kommer trots att D e borta.
De försökte hjälpa mig med punkteringen på vagnen, men det funkade inte iaf så jag måste köpa ny slang.
Som det e nu så måste jag pumpa den när jag ska gå med Neo och ibland även efter vägen, det går ju men e lite irriterande.

När vi vaknade så försökte jag träna lite, styrka på golvet. Detta tyckte Neo va kul, en ny lek med mamma och hoppade på mig och busade, lekte, rev och bet på mig :) Kunde inte annat än skratta men det blev inte mkt träning, förutom magmusklerna då :)

Har även hunnit så lite kryddor och olika tomater. Hoppas att det blir bra trots att jag planterar så pass sent.

Några kort på sötnosen från i måndags då vi skulle på 2års kalas för Lova.


Han hade svart slips oxå. Söt va...

Dagen efter, fortfarande blåfärg kvar.

Glad Påsk

Neo var påskkärring idag, världens sötaste lilla påskkärring.

Här i Värmskog så träffas alla barnen i bygden på skolan, idag kl.11, för att byta påskbrev och godis. Ganska mysigt, men ändå inte samma sak som jag e van vid sen liten, att knacka dörr, ge brev och få godis. 
Sättet de gör på här e ganska nytt oxå, när D var liten så åkte de runt till varandra och slängde påskbrev och smällare på varandras gårdar. Åkte med bil, moppe eller häst och vagn/skrinda.





Idag var så fint väder så det var stor uppslutning, från våra småttingar till tonåringar och deras föräldrar.

Efteråt gick jag, Neo hans farmor och kusin K och A till oss för att dricka saft. Jag fick gjort det sista med maten inför kvällen och Neo fick busa :)
Neo fick påskägg av oss, men inget godis utan maraccas. Dessa var en hit!


Efter att vi ätit lunch så åkte vi till Neos farmor farfar för att fika med faster L och barnen och farbror F. D och O grejjade inför spelningen. Neo fick en anka av Lotta och en godispåse och en tupp av farmor och farfar.

På kvällen så åkte vi till Dag och Jannika på påskbuffé. Supertrevligt och riktigt god mat. Det var fullt hus och vi är väldigt glada att de tänkte på oss och bjöd dit oss. Vi var kvar till 22.30, då var Neo trött, han sov bara en kortis, men var inte alls gnällig utan bara så go som han e. Vår lilla skatt, men nu sussar han gott i sin säng sen 1h tillbaka. D och resten av bandet är på skolan för att fixa det sista inför imorgon.

Jag hoppas att ni haft en lika bra påskafton som oss.


Uppe med tuppen

Jag börjar förstå Lotta som går upp 6 varje dag.
Får så mkt mer gjort när man e uppe med tuppen.
Neo vaknade 6 men jag fick honom att somna om till 6.45, sen var det dax att gå upp. Jobbigt, ja men det går fort tills jag piggnar till. Hans glädje och bus gör vem som helst på bra humör.

Iom att jag gick upp så tidigt så var jag uppe innan solen kom fram. Imorse var det jättedimmigt och såg ut att bli trist väder, men nu kikar solen fram genom dis och det gör ju att jag tycker att det är toppenväder, hade jag vaknat nu hade jag tyckt att det var sådär väder.

Mkt har jag oxå hunnit med. Klockan är bara 10.30 och jag har redan hunnit med att baka en morotskaka till imorgon, 2 kladdkakor (en till ikväll och en till måndag), jag har 4 limpor på jäsning och 2 plåtar frallor och 2 satser pajdeg i kylen som ska bli mini-skagen-pajer till påskbuffén imorgon. Diskat undan efter mig och plockat ur diskmaskinen och städat ur 3 lådor med bestick å redskap. Ja, man skulle kunna tro att jag bygger bo, men någon bebis e inte på gång än på ett tag i vårt hus, har fullt upp med lillkillen. Däremot kan det nog va så att jag vårstädar ordentligt för första gången sen jag flyttat hemifrån :) Känner tom för att putsa fönstren...knäpp, ja ganska ;)

Vill ni kika på
Annikas underbar lilla Chanel så finns nu bilder på hennes blogg. Vacker som en dag e hon, vill bara dit och snosa!!!


Städtant

Har varit duktig idag.
Neo sov länge ifm så jag passade på att omorganisera i köket. Har en massa som liggerpå överskåpen och jag hatar det, ger ett stökigt intryck. Har även en massa saker på bänkarna.
Men inte nu längre.
Rensade ur några skåp, slängde massa platsbrukar och stuvade om, nu finns saker som hör ihop tillsammans + att jag fick ner allt från överskåpen längs ena väggen + assistenten. Nu känns det mkt bättre.
När jag städade så ringde Emma, hon var hemma över påsk och ville hälsa på. Så trevligt att träffa henne, inte setts sen jag fyllde åri oktober.

När Emma åkt så gick jag på promenad med Neo igen, så att han sov lite till. Då kunde jag plocka undan, dammsuga (även bakom alla möbler jag kunde rubba!!!) och slänga ut alla mattor och filtar.

Våttorkade rummen med dörr med Neo i hasorna, fixk mota bort honom hela tiden och va snab att stänga dörrarna :)
När D kom hem så marinerade jag skinksteken tills imorgon kväll, hoppas den blir lika god som mammas.
Nu skakar D mattor och jag ska natta Neo sen städa det sista, sen myskväll med godis. D har handlat idag.

Det var inte lätt att blogga när Neo trycker på tangenterna hela tiden.

Charity case

Tror några läst min blogg och tyckt synd om mig för nu har telefonen ringt hela dagen :)
Besök nu av Emma och sen kommer Therese och lördagen blev vi bortbjudna.


Familjen betyder allt

Påsken närmar sig och som vanlig när det blir helg så är vi nästintill-fullbokade. Fattar inte hur det går till.
Igår va jag lite depp för att vi inte skulle fira med våra familjer. Jag är väldigt sådär med högtider och familjer. Antar att det kommer av att mina föräldrar inte har några traditioner, förutom då kanske att inte ha traditioner :)
Min dröm är ju att fira jul med allas familjer, ingen ska behöva välja bort någon, allas syskon med respektive och deras familjer, kan bli väldigt många. Mardröm för många, hihi. Men det är en dröm för mig, tänk alla paket under den granen...

Sen jag och D blev tillsammans så har vi firat påsk med hans familj, min åker ju till Spanien. I år åker de inte till Spanien men är i sthlm, syrran och Andreas ska dit, brorsan är i Luleå-där försvann min familj.
I D´s familj var alla uppbokade på andra saker, så det blev ingen lunch hos hans föräldrar, lite trist tyckte jag men för D e det helt ok. Framför mig såg jag en helt ensam påsk för D ska repa en hel del och va med bandet och fixa inför spelningen på söndag.

Idag däremot när vi började prata om helgen, vad vi ska köpa för mat och så...så visade det sig att det inte blir så ensamt iaf. Jag kommer ju få fira med MIN familj, David och Neo-det är ju ändå det viktigaste.
Torsdag - e D hemma på kvällen.
Fredag - e D hemma på kvällen, stek till middag-mums. Kanske bjuder hem någon.
Lördag - påskbrevsutdelning på skolan-Neo ska va påskkäring(!), påsklunch hemma (har gett D en diger inköpslista idag :) ) och ev fika med D´s föräldrar.
Söndag - ev hem till Lotta på dagen, fixa inför spelningen, vet ej vart vi ska göra av Neo men vi ska ha hörselkåpor någonstans om han blir med.
Måndag - fira Lova som blir 2år, hem till Tommy och Annica och deras ny-gamla hus. Denna dag ser jag fram emot!
Vi ska hinna med att träffa Marie och Ola oxå. Vi är ju lediga på påskafton och långfredgaen men det är ju då som de flesta andra har planer så vi får ta det lugnt då och kanske ha det lite mer hektiskt de andra dagarna.

Just storhelger vill jag inte sitta själv bara. Kommer ihåg 1:a advent, första året i huset. Då var D och mina föräldrar på Phillippinerna, så jag ringde och bjöd in mig hos D´s brorsas familj. Det var väldigt mysigt, då vågade Tindra gosa med mig för första gången. Hon var så go och kröp nära och ville läsa bok, glömmer jag aldrig.

Jag är vädigt lyckligt lottad som har så underbara personer runt mig. Mina älskade föräldrar och syskon som alltid finns tillhands, D´s underbara föräldrar, syskon och Neos kusiner som det känns som jag känt i all tid och inte minst alla goa vänner, både gamla och nya som jag lärt känna genom D och genom Neo.


GLAD PÅSK!!!!


Färjestad

Grattis Färjestad till 3:dje vinsten, imorgon blir det SM-guld!!!

Premiärspelning

Du är bjuden!

På söndag är det premiärspelning för Davids band, Hotwood, på Liljenäs.
Fest och spelning, kom dit!!!!
De är riktigt bra.

Gudmor

Igår kl.12.26 fick mina kära vänner Annika och André en liten dotter.
GRATTIS, GRATTIS!!!

Flickan ska heta Chanel, vägde 3770g och var 49cm lång.

Hon ska vara underbar och allt hade gått jättebra. Jobbigt så klart, tog tid som det oftast gör för förstföderskor.
De är kvar på sjukhuset ett tag till, blev sjukhuset istället för hotellet för värkarna avstannande, där fick hon även bedövning och det är även därför som de fortfarande e kvar. Ryggmärgsbedövningen behövde släppa och lillan ska kissa.

När de kommer hem har de hemhjälp av en sköterska i en vecka, lyx!!!

Så fort de kommit in i rutiner och så, så åker vi till Holland och hälsar på.


Nöjd

Åh vilken shoppingdag.
Var så roligt att handla till bara mig...får nästan dåligt samvete för att jag bara handlade till mig.
Köper annars bara till Neo, eller D, tycker att det är roligt att handla till dem och har inte tyckt att det varit så kul att titta på saker till mig. Hade sagt att jag skulle vänta tills jag gått ner i vikt. Men nu orkade jag inte vänta längre, va så trött på att ha mina gamla klänningar längre.

Köpte en vit tröja, grå 3/4 mjukbyxor, vitt tanktop-linne, korall tanktop-linne på H&M, baggyjeans, vitt linne med blått brodyr på Vero Moda och svarta haremsbyxor GinaTricot. Hade kunnat handla mer men någonstans fick jag hejda mig.

Sen åkte jag och syrran till henne och åt mat och myste på balkongen. Handlade på Willys på vägen hem, grillmat. Så när jag kom hem tände vi grillen och åt grillad karré, potatissallad, sallad och drack rött vin. Mums! Premiärgrillningen är den man längtat mest efter och den smakar alltid bäst!!!


Shoppa, shoppa

Idag blir det shoppingdag!!!!

D lovade mig det i lördags när vi var ute att jag skulle få köpa precis vad jag vill, visserligen så att han skulle kunna köpa gittarsaker med gott samvete men ändå...det bästa...att han kom ihåg det igår :)
Nu ska jag snart åka in och möta syrran för att sen handla kläder till mig och Neo, present till lilla Lova som inte e så liten längre utan blir 2år på söndag!!! Va fort tiden går, innna jag ant. vet ordet av så e min lilla skatt 1år.
Vädret e lite för bra egentligen och jag brukar snacka skit om folk som shoppar när det e fint väder, men det e enda dagen denna v som syrran kan. Kanske kan ta en glass ute iaf....

Ska ju bli gudmor när som helst oxå...spännande. Fick ett sms igår att värkarna nog hade börjat, få se, väntar med spänning!!!

I lördags då, shit vad bra det va!!! Thåström e en gud! Jag var helt i extas, ont i haösen fortfarande efter att ha sjungit och skrikit, jag det blir visst så, i nästan 2h. Efteråt så bowlade vi, var ett gäng på 11pers härifrån. Sen var det inte så kul längre, väldigt lite folk men vi han med en tur i rock-baren innan vi åkte hem.

Neo har sovit jätteduktigt i 2 nätter. Fick ett tips av Linda, hon hade gett Erik sin kudde och han sov som en stock. Vi provar tänkte vi och det funkade. Luktar ju mamma och pappa + att den e lite tjockare. Hoppas att det håller i sig.

THÅSTRÖM

E hos syrran och laddar inför Thåström ikväll.
Åh vad det ska bli kul!!

Har haft en stressig em så nu e det gött att sitta och ta några kalla...snart e det dax att gå. Spelningen börjar 19.30. Efteråt sluter brorsan upp och sen blir det en helkväll på Nöjes.

Neo e hos sin mormor och morfar som e på middag hos sina gamla grannar och sen ska de väl hem och mysa.

Fick "låna" Thåströms nya av Linda och den va bra, lung och ganska lik den förra. Jag e nog mer förtjust i de han gjort innan, men absolut e de bra. Ska iaf bli riktigt kul och jag har sett fram emot detta i månader.

Färjestad BK

Färjestad vinner ikväll! Har jag bestämt å vi ska dit och titta.

Irriterande nog så har mitt ögna svullnat upp och rinner lite. Fick en tid på VC i em men det börjar bli bättre. Måste det blir för det e hockey ikväll och Thåström imorgon.


Detta bröd bakas på Ica Supermarket i Skåre, där jag jobbar ibland.

Godnatt

Söt kille som ska gå och lägga sig i sin nya dräkt.


Fint väder

Vilket underbart väder vi haft nu i 2 dagar.
Vi har varit ute hela dagarna, gått på promenader, suttit på altan vid solväggen och haft det gött.

Igår kom Linda och Lova, Jocke och Malin och fikade med oss. Idag kom grannarna.
Snö runt men på altan e det jättevarmt, ser ganska kul ut att sitta i kortärmat med massa snö runtomkring.


De e så goa, pussades och kramades :)


I förrgår, en enda krokus har slagit ut i rabatten.

Idag, fullt med utslagna. Även lite andra blommor.

Neo på väg ut, idag.