Onödigt info

Jag har haft tvätt ute på torklinan under natten och har precis tagit in för att vika.
Lukten får mig att tänka på Spanien och jag kan inte sluta snusa på handdukarna, gissa om jag e sugen på att åka till Nerja...!

Idag blir det en snabbstädning av huset på morgonen sen ska vi till Kvarnen (caféet i Klässbol) med Jocke, Malin och hennes släkt.
I em ska vi leka i prästgår´n igen. Det gäller att sysselsätta sig när D e borta för att jag inte ska längta ihjäl mig efter honom.

Någon som vet hur man tar ut små flisor ur fötterna på små barn? Trodde att Neo fått utslag på fötterna från skorna men idag ser jag att det är massa små flisor. Antar att han fick dem när han kröp på altan. Måste slipas när hans pappa kommer hem!!!

Önskar alla mammor en underbar MORS DAG!!!!


Frukost

Neo hälsar "lekfarbrorn" att han visst har andra bollar än fotbollar, några innebandybollar och tennisbollar oxå ;)

Födelsedagskalas mm

En underbar dag i solen har vi haft idag.
Efter frukosten så sov Neo länge så jag kunde ligga på altan och läsa en bok i solen, gött gött gött!!!
På em gick vi till prästgår´n och gungade och lekte med familjen. Gick bättre idag, sakta med säkert så vänjer sig Neo vid alla "nya ljud" ;)

-Mer fart mamma!


Mot kvällen så var det dax att fira lilla Karolina som börjar bli stor. Hon fyllde 14år igår och idag hade vi kalas. Det är så roligt med kalas för då träffas alla på en gång, barnen får leka och de vuxna med :) Det var jättemysigt, så tack Lotta m fam för en toppenkväll !!!


En del av kalas-firarna.

Släktens yngsta,  1 månad gammal liten go Viggo, som e så lik sin mamma.
Han spydde lite på mig när vi gosade, med det e sånt man får räkna med när man håller en liten bebis :)


Tindra och farmor klättrar i träd.

Liten och tuff i nya shorts, får bli med skärp nästa gång för de ramlade ner, och rock-bandana.

Pussas med sin älskade faster.

Bra dag

Jag och Neo har haft så roligt idag.
Neo har varit på bushumör hela dagen (nästan) så allt har gått smidigt och då blir mamma glad :)
Nu vet jag vad några av er tänker, och ja, han e oftast glad och go men ganska ofta e han grinig någon gång under dagen men inte idag...

Imorse så vaknade han 6.30 som vanligt men då var han fortfarande trött och somande om i min famn. Gissa om jag var lycklig, dels fick jag sova 1h till dels så fick jag gosa. Oftaste e han en vilde när han får komma till vår säng, så jag tar verkligen vara på de stunder som han vill gosa.
Så idag vaknade vi av väckarklockan...hör och häpna :)
För vi skulle till Nallen på fika. Alla "nya" barn med föräldrar var bjudna dit och vi blev 6 familjer, full rulle. Kul att få komma dit och kika och prata lite med personalen. Nallen e dagiset här i Värmskog.
Efter 11 gick vi hem för att vid 12 åka till K-d för att träffa pappa/morfar. Det var skoj. Inte så ofta vi träffar honom själv. Oftast så tar ju mormor beslag på Neo när vi ses så det var nog kul för morfar att få ha honom själv ;)
Vi käkade lunch på Score sen lekte vi i parken vid muséet. Gunga, gunga och lite mer gunga ville Neo göra, men han åkte lite rutschkana och lekte i lekhuset oxå. Sen åt vi glass och Neo sov en stund. Jag fick även hjälp med passning av Neo när jag gjorde några ärenden på stan. Köpte bla lite sommarkläder till Neo.



Efter att Neo somnat nu ikväll så målade jag klart taket i uterummet så nu e allt målat 1lager. Jobbigt att måla tak...men det blir bra. Kan börja se reslutatet nu. Ska bli fönsterfärg (täckande, vit halvglansig färg) runt alla fönster och på lister och dörrar, vita gardiner, grå matta och en massa myslampor o olika färger från Ikea. Tror jag ska måla soffgruppen vit oxå. Det ska inte bli vitt och stelt, utan det ska in färg på olika sätt, vi får se...men mysigt ska det bli iaf. Svensk sommar, som jag tycker, e temat. När det e klart blir det fest :)



Saknar min kärlek bara, annars hade dagen varit fullständig...
Det e skönt att han e hemma 1vecka men det e jobbigt att han e borta 1 v.
Trots att jag ibland gnäller och kanske skriver lite gliringar här på bloggen så e D är allt jag vill ha! Han och Neo är mitt allt!!!

Forca Barca

Ikväll e det dax för Barca att vinna!!!
Därför har Neo haft på sig sin dräkt hela dagen (shortens bara en stund) för att visa sitt stöd, det ska börjas i tid ;)



Jag började dagen med att hoppa på studsmattan och sen tränade jag magen. Neo hoppade och klättrade på mig så det gick inte lika fort som det eg skulle, enligt träningsschemat, men det går nog bra iaf. Sen var det kyrkis och innan det så gick jag med Neo i 45min, så han fick sova och jag fick frisk luft.
Lunch tog vi på Caféet. Måste säga att den glutenfria räkmackan var ett skämt, fick en toast med räkor på medans den vanliga e en tekaka. Alltså en toast för 65kr...
Sen körde vi D till Arvika och vi hann med att leka i parken innan D blev hämtad av svärmor. Neo fick gunga och åka rutschkana och var överlycklig.
Nu sover Neo helt utmattad :)

Veckans bilder

Precis som sin pappa...
Kikade in på honom när han sov och då låg han så här, var såklart tvungen att foto innan vi la honom rätt :)


Neo fick Lottas studsmatta, den e stor, men oj så roligt! Tackar!!!
David och Magnus satte upp den i söndags.
Igår så var Jocke här och grillade och inspekterade studsmattan.


Goaste Karolina!


Kusinerna lekte massor när K var hos oss under helgen.



"Sen sist" i ord:
I lördags så jobbade jag på Ica hela dagen.
I söndags så firade vi Tindra som fyllde 4år sen var det Sukk o Dukk. Denna gång var det min tur att hålla i programmet, så smink stod på schemat, visade sommarens trender.
Igår så var vi ute hela dagen och grejjade, lekte och grillade. På kvällen var vi i badhuset, sista för säsongen.
Idag så började jag med att lämna Neo hos syrran, sen åkte jag på säkerhetsutbildning på Ica. Lunchade med syrran och A och smidde planer för midsommar. Efter det var det träff med BVC-gruppen på Biblioteket, fick lära oss lite om böcker för barnen. Neo fick äntligen träffa Amanda som varit på Rhodos i 1v. Han pussade på henne flera gånger, så go så. Amandas mamma var väldigt brun och fin. Avis...jag? Ja, ganska mkt....
Har även börjat träna, styrka, hemma. Köpte en i Form-tidning och där fanns ett träningsschema som jag ska följa, hnoppas på att det ska hjälpa mig få in rutinen och bygga upp kroppen igen. Kul är det iaf.

Målar

Vi håller på och målar om i uterummet. Köpte vit lasyr igår och jag tror att det blir bra.
Vi har ju funderat fram och tillbaka på om vi ska ha lasyr, bets eller helvitt. Bets kände jag skulle bli svårt i ett så stort rum iom att vi aldrig gjort det förut och helst ville jag ha täckande färg medans D ville att trät skulle synas.
Det som avgjorde var allt jobb med heltäckande. Vi skulle behöva lacka kvistarna, grundmåla, måla 2 lager färg och ett lager till som en spärr, med lasyr så räcker det med 2 lager. Det avgjorde!

1 liter färg räckte till 2/3 av väggarna i ett lager. Ska köpa mer imorgon.
Så här ser det ut nu, i verkligheten så syns det mer än på kortet.


Vi har även tittat ut vilken matta vi ska ha. En grå blir det. Den som e där nu i hiskeligt ful.
Bara att få ner gardinerna gjorde mkt för rummet. Ska se om jag hittar något före kort så ska ni få se förvandlingen.

4 i familjen

Idag har vi utökat familjen till 4.
Neos kusin K är hos oss när hennes föräldrar är på kryssning med jobbet.
Jätteroligt att ha hennes hos oss för hon e så go...

Vi började dagen med att handla i K-d. Färg till uterummet, vit lasyr blev det, hoppas det blir bra. Vi köpte en liten burk för att testa. Sen blev det strumpor till Neo, äntligen fanns det inne, och mat och present till lilla T som fyller 4 år på lördag.

Sen har vi grillat, myst och busat med Neo. Jag har fått grejja en hel del när K har lekt med Neo.
Nina kom förbi och fick håret klippt och då passade vi på att klippa K´s hår oxå.
Neo har gått en massa, han tycker att dte är jättekul.

Neo, mormor och morfar



Neo går

Helt otroligt, lillkillen kan gå!!!
Han har ju tagit några steg mot mig i ett par veckor men räknar med de första stabila från hans 10 månaders dag.

Så idag, på sin morfars födelsedag, så gick han ordentligt. Han gick flera steg när vi fikade hos Linda och Erik men nu på kvällen så har vi busat och helt plötsligt så går han bara. Jag backade mer och mer och tillslut var vi uppe i 18 steg. Han gjorde samma sak igen, 18 steg. Sen så gick han genom hela korridoren, vilade lite och fortsatte gå. Med bollen i handen, som han kastede, stod och väntade på att få den, gick en stund och kastade...
Gissa om jag e stolt!!!

David kommer strax oxå så det var rätt dag oxå!


Den här helgen gick fort

Igår var vi på stan. Det var helt underbart väder och jag tänkte att det var en passande dag för mina nya 10cm-klackar-skor. Enda kruxet var att jag skulle köpa en massa jord, men det skulle nog lösa sig. Sagt och gjort...
Vi åkte först till Plantagen. När jag fått ur Neo ur bilen och skulle hämta en vägn börjad ejag ångra mig, fanns ingen att sätta barn i...men envis som man e så tog jag Neo på en armen och drog en kundvagn i den andra...på höga klackar, måste sett ut som en primadonna eller iaf en "lattemamma". Därinne fanns det "riktiga" vagnar så jag kunde byta och då gick allt mkt smidigare :)
Vid lunchtid så mötte vi upp M och åt sallad på Wilmas, mkt trevligt. Sen tog vi en sväng på stan.
Gissa om jag var förvånad när jag inte hade ont i föttern. Har inte gått i så höga klackar på jag vet inte hur mågna år. Jag har haft kilklackskor de senaste åren, kan
rekommendera dessa skor från Skopunkten, de var så sköna och jag fick ingen skoskav...

Strax efter vi kommit hem så kom mamma och pappa. Vi fikade och lekte med Neo och på kvällen så grillade vi.

Neo smakar på grillad majskolv, det var mums!!!
Testade att göra smulpaj i folie på grillen och dte funkade utmärkt, grillade ananasringar till oxå. Sen tittade vi på Eurovision Song Contest, och jag gillade Norges, längesen jag höll med om vinnaren...

Idag så har vi varit duktiga hela dagen. Tusen tack älskade föräldrar, guld värt att fått alla hjälp idag!!!
Gjorde om landet, våra 8 pallkragar blev 4 men dubbelt så höga, med plast under så att ogräs ska hållas borta.

Pappa fixar till "landet som blev över" så att det det blir fint och vi kan så gräs där. Mellan pallkragarna ska det var massa täckbark för att hålla ogräs borta.

De 2 närmast växthuset blir fyllda med jordgubbsplantor, har satt de revor som var från de gamla plantorna. De 2 hittersta ska det bli morötter, sallad, olika lökar och tomater i. På framsidan kommer jag ha kryddor i krukor.

Medans jag och pappa grävde så lekte mamma med Neo.

Att gå e det bästa han vet.


-Hur stor e Neo? -Sähär stor!

När vi var "klara", allt e ju relativt, iaf för dagen så grillade vilunch och sen åkte mamma och pappa. Jag hann att plantera om tomatplantorna och sätta tegetés i blomlådorna, min farmors blommor, oxå.

Sen var det dax att titta på lite fotboll, damlaget spelade hemma och vi hann till andra halvlek. Neo träffade massa kompisar och kunde sparka och kasta boll.


Efteråt så blev det sen middag hos Jocke och Malin. Väldigt trevligt och god mat fick vi. Neo fick gosa och busa och goa katten lät honom klappa sig trots att Neo e ganska hårdhänt.
Han somnade i bilen hem och fortsatte att sova när jag bar in honom och klädde av honom i famnen, liten trött och underbart söt.

Men trots allt roligt som vi hittar på så e det inte samma sak utan D, saknar honom hela tiden!!! Älskar dig min stora kärlek!!!

Bra natt

Inatt har han sovit bra mitt lilla troll.
Ju mer han får leka desta bättre sover han. Bra det!
Det som är konstigt e att ju senare han lägger sig desto tidigare vaknar han.

Igårnatt var det inte så bra. Han verkade rädd för att sova, jag fick sitta med honom och klappa honom och sjunga för honom tills han somnade. När han vaknade på natten så hade han panik, tills jag lyfte upp honom, då somnade han direkt i min famn men när jag la tillbaka honom fick han panik igen så han fick sova hos mig. Var riktigt mysigt, han var ganska still oxå så jag fick sova jag med.

Vi ska snart göra oss iordning och åka till K-d. Ska lämna kläder från Linda till en polska vän som lämnar det till behövande i Polen, så har ni kläder som ni ska slänga eller så, så tar jag gärna och ger henne. Sen ska vi fika med en av mina äldsta vänner M, hon e en av de få från skoltiden som jag har regelbunden kontakt hem. Vi bor inte så långt ifrån varandra längre men vi ses inte så ofta som jag vill, men så är det ju. Men idag e jag glad att det äntligen blir av!!!
Handla ska vi oxå, massa jord, till mitt lande och pelargoner + täckbark, mat ska vi ha och strumpor till Neo-om det finns inne, de senaste gångerna har de varit slut i hans strl, utom i rosa men det passar inte han övriga kläder ;) Sen kommer mor och far och grillar. Imorgon ska pappa hjälpa mig i trädgården om mamma lyckats övertala honom ;) De flyttade till lgh dels för att de inte gillar att pyssla i trädgården...

Värmskog

Så här fint var det vid sjön. Vid viken som går in vid skolan och caféet.


Det finns ett hus bredvis Lottas som e så mysigt. Jag e väldigt sugen på det, behvöer extremt mkt jobb, finns inte toa inne, osäker på el oxå. Vet inte ens om det e till salu, men det är så fint. Det är sjöutsikt men det syns inte så bra på kortet. Jättefin stenmur runt gården.


Vår trädgård

Jag vet inte om trädet blev så fint, men jag hoppas att det ska bli bra. Såg mest ut som en buske förut.

Häcken före. Den höll på att dö så vi hoppas på att den ska få nytt liv.

Häcken efter.

Kanterna är jämnade (itne helt klart på detta kort) och rabatterna rensade, det som fattas är täckbark.

Neo springer runt i gåstolen. Jagade gatans katter och började grina när de försvann på åkern.

Grillad korv till lunch var inte fel.

Magnus kom med 4hjuling och släp så att de kunde köra bort riset.

Senaste veckan i bilder

-Vill ni se mina tänder?

-Så här söt e jag efter badet. Väntar på att få borsta mina tänder.

-Noah fick en Bobby car med släp i 1års present, jag fick åka med. Vi hade jättekul.

-Mamma envisas med att klippa mina naglar, jag förstår inte vad det ska va bra för och brukar protestera vilt. Ibland vinner jag men idag vann hon...

-Farfar kom på besök häromdagen. Han e så rolig min farfar.

-Det lyser så fint i min Nalle Puh-bil.

-Jag kan faktiskt gå med den oxå!

-Ibland e jag lurig.

-Min pappa och jag.

-Jag hälsade på min bästaste faster Lotta idag. Hon hade köpt en boll som jag får ha när jag är där, jag älskar bollar. Lotta har oxå 3 hundar och 2 katter som jag vill leka med hela tiden, de försöker smita iväg men jag följer efter, när jag kan gå kommer de inte undan!
Mamma fick 2 pelargoner till av Lotta, mamma blev så glad och tackar!

-Jag fick leka så mkt jag ville i Lottas kök, en hel låda fick jag ta vad jag ville i...

Dystert

Trots det fina vädret så är det är en dyster dag i Värmskog idag.
Jag gick på en promenad med Neo och det enda som hördes var vinden och kyrkklockorna som ringde. Inte en människa var ute.
Flaggorna vajjade på halv stång lite varstans.
Anledningen är begravningen för killen, lika gammal som jag, som omkom i en trafikolycka för 3v sedan.
Jag kände honom inte men ändå känner jag mig sorgsen, känner för alla vänner som växt upp med honom och är i kyrkan idag. Kan inte föreställa hur det känns att förlora en nära vän i så ung ålder.
...............................................................

Mamma ringde förut, ledsen, pappa hade ringt och berättat att de har sagt på nyheterna att Pliktverket kanske ska läggas ner. Ska han inte få ha en lugn stund. Han har redan gått igenom att säga upp personal och varit orolig för sitt jobb tillräckligt många gånger nu. Flytten till Sthlm var ju för att han blev förflyttad dit och nu ska allt kanske läggas ner. Lider med dem, det är inte nog med att han ska vara orolig för sitt jobb utan han ska stötta sin personal ännu en gång. Det är inte bara att va chef. Tufft tider är det på alla områden. Själv får jag förhoppningsvis veta innan månaden är slut om jag blir av med mitt jobb, lutar mot det för jag har ju inte jobbat så länge, men hoppet är det sista som lämnar en, eller hur är det man säger...

Vad har vi gjort idag då?

Var på BVC imorse.
Snoffsen väger nu 10830g och är 76cm lång. Han följer sina kurvor precis.
Jag och D hade slagit vad om hur stor han var, D vann på vikten och jag på längden :)

Under em på fortsatte vi i trädgården, bilder kommer.
Nu e det bra tomt vill jag lova. Det mesta är nedklippt, men det positiva e att det förhoppningsvis kommer bli fint + att en del blommor som inte syns annars kom fram. Skönt att göra allt ordentligt, så det blir som vi vill ha det.

Kvällsfikat intogs på Caféet med jympa-gruppen. Avslutning för våren. Jättetrevligt att träffa alla på det viset. Neo fick oxå va med för D repade.

När vi kommit hem och Neo somnat så passade jag på att klippa håret, var så slitet så det vart inte mkt kvar på längden, men det duger. Sitter med inpackning i håret nu som får va kvar tills imorgon.
Klippte D oxå, nu e hans pälsmössa borta :)

Måndag

Lillskrutten har inte varit vaken långa stunder idag :)
Jag vaknade först idag, det har bara hänt en gång tidigare (!).

Vid lunch somnade han och sov i nästan 4h!!!
Jag och D hann beskära klart trädet men hjälp av Jocke, klippa bort allt dött i hallonsnåret och fick bort allt ogräs runt omkring + att vi hann klippa ner hälften av buskarna i häcken på framsidan. Kanske blev lite väl kort häck men vi var tvungna, flera höll på att dö så i hopp om att de ska överleva så klippte vi ner dem och nu ska vi rensa ur dem och ta bort alla döda kvistar. Det tog närmare 1h att göra klart 2 buskar.
Sen vaknade Neo och vi gick in och åt lunch, kl.16 :)

Efter maten åkte vi till badhuset. Bestämde ju att Neo ska få bada de gånger som e kvar så han blir van vid vattnet. Ikväll blev vi så sena, kom i vattnet 17.30, 18 stänger de, så jag blev orolig att han inte skulle hinna ha kul, brukar ta 20min innan han vänjer sig vid vattnet. Idag tog det 1 minut och sen var han som en fisk. Han plaskade, simmade-fort-jag hann knappt med honom, hoppade från kanten, både sittande och stående och skrattade. Det var så kul att se honom.

När vi kom hem var jag så trött och mör i hela kroppen. Dagen har varit som ett långt träningspass.
Innan Neo hann somna så kom Christian och Thomas förbi och lekte med honom en stund. Gissa m han somnade gott sen.


Bakmorgon

Produktiv morgon :)
Neo vaknade 6.30 efter att ha sovit hela natten. Tidigt men jag var ändå utvilad.

Hade satt en deg att bli surdeg igår så den tog jag tag i direkt. Blev 6 plåtar havrefrallor. Håller även på att baka till D. Samma recept men utan surdeg och med vetemjöl. Kommer bli 10 plåtar, hälften kvar att grädda. Tar tid för övre grillen i ugnen har gått sönder så jag måste vända på frallorna så att de blir gräddade på båda sidorna.

I em är det match, damerna ska spela. Efter matchen sen så ska vi grilla med Amanda och Hugos familjer, Jocke & Malin och Hanna, kanske Krille. Vi ska grilla fläskfilé-spett och jag gjorde en marinad av vitlök, massa chili, olja, salt, soja och lite ättika. Tror det blir bra. Neo får med vitlök, ingefära och olja. Sen kommer alla ta med lite olika tillbehör så vi kommer ant. ha mat till ett kompani :)
Jag ska fixa sallad, potatisklyftor, nachocips, majskolvar och en salsadipp. Längtar!!!!

Sukk o Dukk

Vilket trist väder det är.
När vi vaknade vid 7 var det jättefint...tills att vi skulle på promenad vid 9.30. Vi klarade oss från regnet, duggade bara lite. Men jag blir inte särskilt glad av det mörka väder som är ute. Fryser gör jag oxå.
Jag blir så lätt van vid solen och varma dagar så jag glömmer att det bara är vår och att vädret ändras ofta.

Jag har äntligen tagit mig i kragen och fått iväg ett mail med inbjudan till Sukk o Dukk-kväll. Kommer skicka sms och sätta upp lapp på anslagstavlan vid skolan och affärn oxå.
Det blir en em/kväll i sminkets teckan.
24 maj kl.17.00 i Sportklubben, hoppas det är ledigt, glömde kolla med Lotta. Men det skulle inte va någon fotboll iaf.
Vi kommer att lära oss sommarens makeuptrender och hur en lätt sommarmakeup kan läggas.
Alla av honkön som bor i Värmskog är välkomna!

Efterlängtat möte

Igår kom min efterlängtade älskling hem.
Vilken lycka det var!!!!
Neo var helt lyrisk och slängde sig om halsen på D direkt han kom fram till dörren, vi stod på verandan och väntade in dem (David och hans mamma). Sen kunde inte D ens gå bakom ryggen på Neo för då grät han. Det var skönt att han inte var blyg som vi var lite rädda för.

När väl Neo, efter mkt lek och gos, somnade så fick vi en myskväl. Vi firade ju 3 år så jag hade köpt hem flera sorters färsk- och mögelost, kex, olika spansk salami och vin, Allegro såklart. Har du inte testat det så gör det, kostar 69kr och är helt gudomligt. Finns även i bag-in-box (inte i Grums) och det passar till allt, låter konstigt jag vet men det är så bra. Rött är det oxå, dricker inte gärna vitt vin.

På kvällen innan så var jag och Neo på kalas. Så klart hade Neo blå tuppkam, det e ju kalasfrisyren :) Vår grannpojk Noah fyllde 1år. Massa presenter och tårta. Neo blev frälst i bollhavet som Noah fått, en badbassäng med bollar. Blir nog det till Neo från oss oxå.

Vi ska hem till dem ikväll igen, så att D kan följa med. Ikväll blir det grillat, lamm har de lovat, mums....

Under dagen så har Neo varit hos moster och vi har shoppat, eller iaf kikat lite, vi vet itne vad vi vill ha. Behöver ett parasoll eller paviljong till solterassen, en dator till D, gitarrsaker till D, cykel till mig, saker till uterummet och nytt matbord :) Vet inte vart vi ska börja, förstår ju att vi inte kan ta allt på en månad :)

Fyller dagarna så de går fortare

Full rulle har det varit i några dagar, men det gör ju att dagarna går fortare.
Det är väldigt tomt utan D så jag e glad att det är onsdag imorgon!

I går kväll så var vi i badhuset. Som vanligt så gnällde Neo och underläppen hängde, han e ju alltid reserverad en stund oavsett vart vi är men efter en stund så känner han sig bekväm och busar på. Samma igår. Efter 20min ungefär så blev han som fisken i vattnet. Vet inte om det berodde på att hans kompis Ellen kom :) Iaf så skrattade han, plaskade och hoppade från kanten (men hjälp av mig) och simmade på sitt sätt, inte ens vatten i ansiktet skrämde honom.
Tänkte att vi ska gå dit de 3 gångerna som e kvar, innan de stänger inför sommaren.

Idag ska vi till K-d. Vi ska till Skåre och prata lite jobb i sommar för mig sen ska vi shoppa runt i olika affärer :)

Några kort.

Trött kille på väg till kalas, var osäker på om vi skulle åka men det blev bra är vi kom dit.

Ninja hade fått så många presenter och jag tänkte att Neo kunde prova några för att se vad han vill ha. Det som han gillade var en dockvagn, en matlagningspensel och en boll (vad annars).


Blev så sugen på att hoppa ner i sjön och bada igår. Ser lockande ut va...


Äntligen så blir det ny asfalt på vägen till Grums. Men lite drygt var det att behöva vänta på lots-bilen.

Tänderna spökar

Jag skulle inte ha skrivit något igår om att Neo sovit bra ;)
I natt så har han haft det jobbigt. Tänder som krånglat och en mage i uppror.
Han har fisit och skrikit och varit varm och gråtit både vaken och i sömnen, större delen av natten.
Synd om honom.

Började med att han var väldigt klängig igårkväll, han ville bara va i famnen och ligga mot mig men somnade tillslut i sin säng, efter 2 flaskor välling.
På morgonen/fm har han fått busa med mormor och morfar så jag fick vila lite. Nu sover han så gott i vagnen.



Vi tog rundan runt cafét och skolan. Redan innan de öppnar, kl.11, så var det 3 bilar och 8 motorcyklar där. Hoppas att det går bra för dem för de har gjort massa satsningar och det har blivit jättefint.
Tog även några kort på sporthallsbygget, det går frammåt, eller uppåt kanske man ska säga.


En bild på hur fint vi har det här :)


Utveckling!
Mina föräldrar har lärt Neo hur han ska ner från sängen, få se om han kommer ihåg eller om han fortfarande vill krypa rakt ut. Han tog 2 små steg mot mig förut. Han kan stå jättebra nu, och om han har något i handen så står han länge. Efter en liten stund så försökte han gå mot mig, precis som mot Lotta igår, och han tog 2 ministeg sen ramlade han. Jag säger inte att han kan gå men han försöker!

Forca Barca

Idag måste jag säga att jag varit duktig.
Gick hem till
svägerskan L, tror det är 7-8km. Körde en intrevall träning, varierade mellan gå vanligt, snabbt och att springa, spänna magen och slappna av. Kände mig ganska mör när jag kom fram. Varmt var det oxå, härligt.
Hos Lotta så fick Neo leka av sig, skönt för oss båda :) Jag och L fixade med lite sportklubben-papper och drack kaffe.
Sen gick vi hem.
Var både hungrig och trött när vi kom hem.

Neo var så fin i Barcelona-dräkten. Dagen till ära, de spelade mot Real Madrid ikväll och vann stort!

Lilla söta Ninja fyllde 1 år idag så imorgon ska vi dit och fira henne. Hade glömt, tur att hennes mamma påminde mig, visste ju eg.

Mamma och pappa har varit här sen i torsdags. Så kul att ha dem här. Idag var de i K-d tills ikväll, de har ju oxå vänner att umgås med :) Imorgon åker de så då kommer det bli så tomt. Neo e ju så glad när de är här och han sover så mkt bättre när han får leka ordentligt. Inatt sov han hela natten.


Det har ju varit så varmt och jag har itne vetat vad jag ska ha på Neo ute. Vill ju ksydda honom från solen men inte att hans ka svettas ihjäl. Reslutatet blev att han fick ha på sig pyjamas.
Ganska ful, men praktiskt...usch vad jag hatar det uttrycket. Neo skämdes ju så han ville eg inte va med kort, nej, han trivdes jättebra, kunde ju röra sig hur som helst.

Ölburkar e fina, tycker Neo. Farliga tycker mamma.

Måste ju säga en kommentar om Valborg.
Kvällen var helt fantastisk. Började med att grilla med mina föräldrar, syster och Andreas. Bara det  ju hur bra som helst. Men kvällen var så bra fixad, uppträdandet från Klässbols gymnasium var super, trevligt mingel med massor av folk, stor brasa som tändes när det var mörkt så den kom till sin rätta och sen världens fyrverkeri. Helt otroligt var det och de som inte varit i Värmskog på Valborg förut var mäkta imponerade, hörde vi från olika håll. Det var kul. Caféet var oxå jättefint iordninggjort. Ni måste komma och ta en räksmörgås och se vad fint vi har det. Som Lotta sa, kom när det är fotbollsmatch oxå, som imorgon kl.16, då vi har premiär, och ny läktare, det ni... ;)