Ny vecka, nya tag

Ny vecka nya tag.
Har inte varit migsjälv i helgen, funderat mkt, men inte kommit fram till något.
Men nu är det ny vecka och denna ska börjas med ett leende på läpparna :)

Lämnade Neo på dagis kl 9. Han sprang in och skulle inte säga hejdå men ångrade sig snabbt och kom efter gråtandes. Då var det inte kul att gå men det är ju så man ska göra, så personalen får trösta. Vet ju att så fort han får syn på något annat så e ju det glömt.

D håller på och gräver runt uterummet för att kunna lyfta upp det och fylla upp grunden som den inkompetente, förre ägaren inte klarade av. Han och hans pappa ska även gör klart med stuprören som påbörjades igår.

Jag har rensat mina pelargoner och nu e de så fina så. De som stått ute hela sommaren mår bättre än de som stått inne...
Nästa projekt för dagen är att måla klart hallen. D började för 1,5 år sen med att måla ett lager runt dörrkarmen men sen tröttnade han...typiskt?! Har färg kvar från listerna i uterummet så nu ska dte bli klart. Tror ni att tejpen som han satte upp kommer gå smidigt att att ta bort...?!

Ikväll kommer ett lass ved oxå så vi har att göra. Skönt att beta av sakerna på listan.

Ha en bra dag!


Fick en kasse med massor med trattkantareller av Lotta som jag rensade och la på tork igår.
Tack så
mkt!!!


Neo hälsade på hos grannen igår och fick klappa katten, som inte var så förtjust i det och sprang iväg. Men Neo sprang efter och ropade "boaou, boaou".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback