Stockholm för en helg-vill mer!

I fredags åkte jag till Stockholm, så skönt att va tillbaka. Har saknat otroligt mycket här!
Det första jag gjorde var att åka till Söder för att handla på Smink och Perukmakaren, så klart :) och en godis på Chokladfabriken ;) Sen gick jag till Extend för att klippa mig hos världens bästa frisörska Elin. Håret blev kort och fint igen med en del extensions för att förlänga det håret jag vill ska va långt :) Så underbart att va nöjd med sitt hår igen, var ett år sen :)

Efter det åkte jag till Kista för att bo hos syrrans kille. Vi käkade jätegod mat i food-courten. Alla matstället har jag oxå saknat, blev libanesiskt då.
 
På kvällen träffade jag 2 underbara vänner för att dricka lite öl och gå på Medusa, bästa rockklubben. Började med att vi fick åka till SöS för att den ena behövde sys, inte så kul men gick snabbt, han hade  tränat hpockey och blivit skuren av en skridsko. Men när klockan närmare sig 23.30 var vi på Medusa och hade en suprekul kväll!!! Blev lite full och drog mig hem runt 01.30, lite för tidigt eg.

Lördagen började med en fika på Söder, Blå Lotus, tillsammans med Frida, en kompis från Linköpingtiden. Så kul att träffa henne.

Sen blev det mat på Taco bar med syrran innan vi åkte på shoppingtur till kista galleria. Tacos igen när Nicke kom hem och sen blev det åka med ilfart, tidsoptimister, till Söder igen :) för att gå på RENT.
Jag har inte sett Rent förut och visste inte vad jag skulle vänta mig, var ltie skeptisk under första akten men andra grät jag mig igenom. tyvärr så var det en stand in för Linus Wahlgren, som jag har en crush på, men han va oxå bra och fin... hihi Linda Bengtzing överraskade positivt! Kan verkligen rekommendera!

Nu har vi precis ätit frukost och jag ska åka till Söder, kan det va mitt favvoområde kankse :) för att fika med Jossan. Sen blir det åka hem i em.

Varit en bra helg!

Veckorna som gått...

Jaha, då var det ett tag sen igen ;)
Men det verkar som att vi ska få internet nästa vecka, hoppas att det funkar men jag e skeptisk...

Igår kväll så slutade vårt vatten att rinna i kranarna, trodde att det kanske var så att vi haft slut på det som finns i vattenberedaren, har ju hänt i lgh och igår så tvättade vi otroligt mkt. Har en sjuk sambo hemma som svettas igenom allt så jag fick tvätta hela soffan å sånt. Men imorse fanns det fortfarande inget vattten, suck. Ringde Grums vatten och efter ett tag kom det något som likande vatten ur kranen, brunt och jätteäckligt, men vi såg sen att "arbetsmännen" fortfarande höll på så David fick köra mig till mamma och pappa, ska ju börja jobba snart och det gör jag inte uten en dusch först. De som sovit med mig vet hur jag ser ut när jag vaknar och det e inte en vacker syn, håret åt alla håll :)

I helgen hade vi lite personalfest på Skopunkten, för oss som jobbar jämt. Hade jättekul med lite sminkförsäljning på förfesten och en massa alkohol och godis och chips å sånt. Sen åkte vi till Nöjes där även Dykmagasinet hade Dykpub så många man kände blev det. Superlyckad kväll.

Imorgon e det dax för personalfest igen :) denna gång för alla, alla på Bergvik! Bergviks årliga fest på Nöjes! Ska bli så kul. Även denna ågn hemma hos Jenny i hennes fina fina lgh på södra Råtorp, nya husen.

Vi har även hunnit att måla om i köket. Vi blev väldigt nöjda, känns mkt fräschare nu. Vi började visserligen tt måla vöer det fruktansvärda blå trät med brunt nästa direkt vi flyttade in men sen tog det ett tag att hitta rätt färg till väggarna, sen gardiner och sånt...

FÖRE                                                                 

91278-115 

EFTER

91278-124


Nästa projekt blir vardagsrummet som ska målas om och vi har hittat möbler vi vill ha, varför e vi inte rika och kan köpa allt på en gång, suck!

På fredag åker jag och syrran till Sthlm, ska äntligen få klippa mig. Har ju gjort det själv i ett år, så det ska bli skönt att någon annan tar tag i det. Ser jag verkligen fram emot. Sen på kvällen blir det Medusa, som jag har längtat. Lördag ska jag träffa några vänner och sen på RENT med syrran. Ska bli kul att komma iväg lite.

Nu ska jag fixa till mig inför jobbet.
kram kram