Snödag

Vilken underbar lucia-dag!
Snö, lagom kallt och massa utetid.

Det tog ett tag innan vi kom ut imorse. Jag gjorde polkagristryffel och turkisk peppartryffel först och David åkte till affär´n i Degerbyn 2 ggr för att köpa korv och bröd tills ikväll.
När vi väl kom ut så lekte vi i snön. Neo och jag gjorde snöänglar :) Sen gick vi äver gärdet till Ola och Marie. Lånade Noahs pulka en stund och drog runt Neo, sen fick vi kaffe.

Till lunch åt vi julbord. Köttbullar, prinskorvar, potatigratäng, rödbetssallad, räksallad och julmust. Mums!!! Sen vilade vi lite innan vi åkte till Lotta.

Hos Lotta var det mys i högsta grad. De hade tänt marshaller i nedförsbacken på gården och gjort en pulkabacke, nere vid sjön brann en brasa och glögg fanns i termosar. Det var jättekul att åka pulka och madrass. Korv grillade vi och hade mysig. Efter några timmar gick vi in och drack kaffedrinkar. Tyvärr så var vi tvungna att åka hem vid 21.30 eftersom Neo ska i säng ungefär i samma tid varje kväll. På tal om det så gick det väldigt bra ikväll. Han åt sin gröt, sen myste vi en stund och när vi la honom somnade han på 5min.

Nu myster vi på soffan och tittar på Beck.


Kommentarer
Postat av: Anette

Ni är för söta!!!

2008-12-14 @ 16:41:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback