Ett klick för skogen...

Hittade detta på en kompis, kompis blogg :) Kände att jag tvungen att gå in och klicka, länka gärna vidare så att vi får behålla vår skog. Vad vore Sverige utan skog??? Det är ju det som gör vårt land så vackert...och en av anledningarna till att jag flyttade hem till Värmland från Sthlm, visst finns det skog där men den e svår att hitta :)


                    
91278-35                                               91278-34

Min D6 har kommit

Regn, prefekt när man ska jobba i hamnen! Vi betsämde oss för att ställa in och kör extra imorgon istället, inte en människa som vi gå ute och handla eller äta när det vräker ner.

Men det var verkligen värt det att åka in till
Dykmagasinet, för där låg min dator och väntade på mig!!!
91278-33
Min D6:a från Suunto, helt underbar klocka/dykdator som jag köpte för någon månad sen och fick ha i typ 2 veckor innan Suunto märkte att det var något fel på mjukvaran och jag fick skicka in den för uppdatering som skulle ta 2v, nu har det gått 6 eller 7v, började bli lite irriterad, tur att jag fått låna pappas. Nu måste jag ut och dyka, tror att jag får med David på fredag, ska bli skönt.

Annars har jag bytt mobilabonnemang till Halebop idag, men hopp om att ha en mobil som fungerar även i skogarna i Värmland, jätteirriterande att inte kunna ringa när man lämnat K-d. + är även att ringa gratis till David så att det inte blir fler problem med mammas telefonräkning iom att jag inte ringer hans mobil från hemtelefonen mer :) Det blir hon nog glad för.

Ikväll kommer mamma och pappa hem från Spanien, ska bli kul att se dem och allt de har shoppat, mamma brukar gå lös i butikerna :) kul att hon på senare år har fått upp intresse för shopping :) Det e ju oxå mkt billigare att handla där, ev har de med något till oss, blir som ett litet barn igen ;)

Nu e tanken att krypa ner i titta på film, ska hämta lite glass ur frysen och gotta mig :)

Kanske läsa lite...


Har man maxgräns på hemtelefonen?!

E så fruktansvärt trött idag, har verkligen inte prioriterat sömn på några dagar nu...men men sova kan jag göra någon annan dag, imorgon kanske...längtar...
 
Älskar att sitta i hamnen och dricka några öl efter jobbet, e så lätt att gå de 10m till baren från jobbet :) Igår hade jag även min första dykkurs efter att ja blivit certad. Det var en väldigt intressant kurs, vill inte gå in på fakta med risk för att hänga ut någon men jag och Fredrik fick oss några goda skratt och blev försenade en 3-4 timmar, men men så ska det vara, det ska kännas att man jobbar ;)

Vaknade idag av att brorsan sprang runt i huset i vad som tycktes vara vild panik, men det va bara jag som var grymt trött och överkänslig för ljud :) men när jag fick höra vad som hänt fick jag panik och blev klarvaken...vår telefon hade blivit avstängd för att vi ringer för mkt...panik, panik!!! Mamma och Pappa i Spanien...vad ska de säga...När vi försökte ringa sa en röst att vi gått över vår gräns och om vi försöker ringa igen så kommer kortet att spärras helt...ahhhhhh vad göra??? Fick så dåligt samvete för jag vet att brukar ringa David på mobilen, men så mkt...hur mkt kan gränsen va, tänkte jag...10000kr, e det möjligt att jag ringt för det, hjärtat började dunka fortare....men se ringde jag från en annan telefon och då gick det bra, verkar som det är något fel på de nya bärbara från Telia som vi fått..kändes skönt iaf...kunde andas...så nu e jag dödstrött igen, ska jobba om 1,5 timme, vill inte idag, vill ligga i sängen och mysa med David... Vi har bara hunnits setts 2 ggr själva på hans semester, tur att han har en vecka kvar...blir mest att man ses i grupp när det e sol, varmt och uteserveringar men jag längtar efter att få ligga i hans famn och bara gosa...blir väl mer i höst kan jag tänka mig...

Ska försöka fixa lite mat, har blivit Nachos på Napoli 3 dagar i rad denna veckan, inte bra, inte bra men gud vad gott!!!


Hamnen igen...

Igår var det underbart väder, nästan för varmt, så jag låg ute och solade innan jobbet. Cyklade till jobbet, det var svettigt...det var lite segare med folk i hamnen igår än i onsdags, så vi  hade lite långtråkigt ibland.
När vi stängde kom Per och hämtade mig för att ta en öl så vi letade upp David och hans vänner och hamnade på Barbros Brygga där det var en trubadur, e så mysigt tycker jag. Kom i säng vid 4.30 tiden, e lagom trött idag...suck...nu ska jag försöka få tag på nachos-min favvorätt som måste ätas några dagar i veckan, förstår inte alls varför jag lägger på mig vikt ;) Sen jobba med Emma ikväll, Karin e ledig. Blir nog lugnt ikväll för jag ska ha dykkurs imorgon, första gången jag får betalt, jippieee. Men ev blir det öl med Stina, kan nog inte hålla mig ;)

91278-27

91278-28

91278-29

91278-31

Hamnfestivalen - då lever Karlstad upp

Igår stupade jag i säng efter en lång arbetsdag i värmen. Var het slut men jag hade haft kul. Började kl.10 på Dykmagasinet med att packa ihop allt som skulle ner till hamnen, tog 2,5 timme. Sen tog det 3,5 timmar att få till allt i hamnen och det blev jättefint, vi var supernöjda. Som tur var hade vi hjälp av Andreas och David annars hade det inte gått - tack killar!
Vi hade nog inte räknat med att det skulle komma så mycket folk som det gjorde, vi hade folk i tältet hela tiden, jättekul, trots att det var ganska lugnt i hamnen.
Efteråt tog jag en öl med Daniel, Håkan och några vänner till dem i hamnen innan jag åkte till Anettes förfest en stund, de skulle till SommarPlaza men jag orkade vekligen inte, så trött, jobbigt nog att cykla hem... Anette var på förfest hos en tjej, Emma, som bodde med 2 kompisar i den finaste lägenhet jag sett, 180m2 och otroligt högt till tak, jag bara gapade när jag kom, vill ha, vill ha, vill ha...

Nej, nu ska jag ut i solen och bättra på brännan innan jag ska jobba. Vi håller till i hamnen 17-21 varje dag under Hamnfestivalen, el så länge vi har varor. Kom ner och titta!


Nu äntligen...

...e jag klar med Divemaster kursen och kan börja ta betalt och få jobb...grymt skönt!!! E så lycklig. Men Karin sa att man måste dyka näck när man e klar DM, inte lika roligt, få se om de tvingar mig ;)
Var ute med Johan och gjorde de sista skillsen imorse kl.8 i Örsholmstjärn, inte världens intressantaste dykplats men nära. Så nu e det bara att skicka in papprena :)

Ha en bäst dag.
puss puss

Varmt, varmt, varmt...

Håller på och smälter bort...jag älskar sommar och värme om man ligger ute vid en strand, inte bära saker på Dykmagasinet...det är så varmt där att man kokar. Jag och Karin har fixar hela dagen inför onsdag då Hamnfestivlen drar igång och vi ska flytta ner butiken dit. Ska bli kul och det är mycket att fixa. Nu ska jag ladda för att förhoppningsvis, om allt går bra, bli klar Divemaster ikväll!!!


Smögen

Nu har det hunnit bli lördag på vår resa och vi har ställt klockan på 07.30, vilket var alldeles för tidigt efter alldeles för mycket vin så vi somnade om. Men så kom vi på att vi inte fick campa och fick snabbt ner tältet innan alla ö-bor hann bli arga och låg och sov på våra madrasser under bar himmle, skönt. Jag var så bakis att jag inte visste vad jag skulle ta vägen, nej så illa var det inte, men jag var riktigt trött och var inte i stånd att köra till Lysekil som var tanken från början. Dit skulle vi åka för att göra 2 dyk, men så tänkte vi att vi vilar lite och gör 2 dyk här, tiden och gick och vi insåg att vi inte skulel hinna göra 2 dyk om vi skulle hinna till Smögen innan det blev natt, så vi tänkte att vi lagar mat och gör 1 dyk. Nej, det kändes jobbigt så vi badade istället och åkte till Smögen vid 14-tiden.
Vi åkte till 
Smögens camping för att festa med David och Värmskog-pôjkera. Jag var så seg att jag la mig och sov när vi fått upp tältet och det tog lång tid innan jag var på G, killarna hade festat sen de vaknade så vi var "lite" efter. Emma var på god väg  men jag hade ingen lust. Så då satte vi oss i bilen och lyssnade på Boten Anna och då gick det bättre. 

 
 Tommy, Emma, David och Ulf, när de fortfarande e ganska städade ;) Jag och Emma på klipporna

Nu börjar det gå utför.
 Snygg-Kim   Jocke och en granne    David, som denna kväll inte drack en flaska Bailey´s på 20sek, men vi fick se det på film...helt galen
 Jag och Emma spelade fotboll och hade så kul, jag kan inte spela och Emma var jättefull.

Vi hade riktigt kul. Vid kl.23 skulle det vara tyst på campingen så då drog vi oss in mot stan, skulle gå på Baden i Kungshamn. Där spelade de riktigt bra musik, inte så mkt schlager som i K-d, skönt! Dansade mig riktigt svettig så då passade det bra att Emma hittat några grabbar som satt i en hörna (VIP-rum ?!)och drack champange, gott var det. Och det fanns en massa is som vi kunde leka med...Vad jag inte tänkte på var att man blir full av champange (dum som jag e) utan jag drack och drack som hade tänkt hålla mig nykter, eller ganska iaf...så kan det gå. Stängde kl.3 så då drog vi oss hemmåt, det vi hittade resten av gänget och en massa fler, kom i säng frammåt 5.30 tiden, så denna natt blev inte lång den heller. Det var ingen pigg Jessica som körde hem, fick stanna och dricka kaffe...

En väldigt lyckad resa, så tack Emma för sällskapet :) och resten oxå
puss och kram

Hamburgö

När vi gjort 2 dyk i Lunneviken så satte vi oss i bilen och åkte till Hamburgsund och tog färjan den otroligt långa vägen, hela 30m, till Hamburgö.

Där hade vi tänkt campa, billigt och bra, men det var visst campingförbud så vi fick leta lite efter en undangömd plats :)
Tanken var att vi skulle göra ett eftermiddagsdyk och sedan ett nattdyk när våra vänner Daniel, Håkan och Johan hade kommit ner (de skulle dyka hela helgen i Hamburgsund, och bodde på vandrarhem, inte hard-core som vi ;)) Men vi hade köpt bag-in-box vin och den ville bli öppnad och smakad på...
 
...vi hade tänkt ta ett glas medan vi väntade på att solen skulle komma fram, men det blev något glas till och inget dyk, men vi tänkte att vi skulle göra ett nattdyk iaf, men vinet ville rinna ner i halsen så det fick bli fest med killarna istället, hoppas att de inte blev för arga. E ju ganska mysigt att sitta på en ö och dricka lite och göra midnattsdopp...
   (Här ligger vi och huttrar efter midnattsdoppet)


Vi bodde ju som sagt inte på en camping så det fanns ju inget sötvatten eller duschar utan detta var vår dusch. Vilket funkade jättebra, inte alla som duschar i saltvatten ;)


Lunneviken

Jag och Emma började vår resa i fredags kl.06.00, tidigt som ***, med att åka till Lunneviken, som ligger vid norska gränsen och inte vid Strömstad om det var någon som trodde det ;) Kom att tänka på en låttext...för när man går i cirklar så hamnar just där, där man en gång startat, där man påbörjat sin färd...(en björn och en tiger-Charta 77) Men Strömstad e en fin stad :)
När vi väl kom fram var det så fint om ni ser på bilden, vi blev dock inte kloka på om vi var i Nroge eller Sverige, på kartan ser det ut att va Sverige men mobilnätet var norskt samt alla bilar och människor hmm...



Emma simmar :)
 
Det finns roliga saker man kan hitta under vattnet :) Undrar om den e använd där, vore rätt kul att se någon med dykutrustning som sexar på 8m djup, undrar om det e möjligt hmmm

Fanns många plattfiskar och de älskade våra lampor, hade ett nog 10-15st som simmade med oss

Mångder med STORA krabbor, de var nog 30-40 cm över ryggen

Så här fina e vi i våra matchande Lynx tjej dräkter från Waterproof

Hemma igen

Så nu e jag tillbaka i Karlstad igen efter en helg på Västkusten. Vi har haft jättekul och jag är såååååå trött, var riktigt jobbigt att köra hem. Men det var det värt. Det som däremot inte va värt det var tvättningen av dykutrustning och bilen, inte kul...Jobbigt att det alltid ska finnas nackdelar :(
Lägger upp lite kort och guidar er genom vår week-end :)


Bakis idag :(

Idag e jag så bakis, så seg...mår inte illa men det känns som om någon kört över mig. Inte bra när jag har hur mkt som helst att göra, måste handla, till systemet, packa, leta fram grejer på vinden och fylla flaskor inför imorgon, åker innan tuppen gått upp...Var tvungen att gå in och smöra för syrran så att hon får köra runt mig, tar nog några timmar till innan alkoholen gått ur min kropp.

Imorgon åker jag och Emma till Strömstad, ska göra 2 dyk i Lunneviken sen åker vi till Hamburgesund och gör 1-2 dyk, sover i tält någonstans - vi kör hard-core, Daniel sa att vi ev får komma till dem och duscha, vore snällt :) På lördag åker vi vidare till Lysekil och gör 2 dyk, sen åker vi till Strömstad och festar lite. Ska bli kul, har hur mkt packnings som helst, lite orolig för bilen. Mne det ska nog gå bra. Har längtat sen vi började prata om detta för någon månad sen.

Nu ska jag iväg och börja min inhandling...suck


Lily Allen

Kikade på Aftonbladets sida och hittade lite ny (?) jättskönt musik med Lily Allen

One night in Karlstad

Precis hemkommen från en superkul kväll med underbara killar. Började med Rescue avslutning på Blue Moon Bar´s uteservering, vi var 10st, föratt äta grillbuffé.jag kan verkligen rekommendera-var hur gott som helst, deras vitlökscreme kan man döda för, var tvungen att knäppa upp mina byxor :) Efter det gick 4 av oss vidare, jag, Daniel, Hannes och David, vi hamnade på en förfest i typ 5 min innan myggen började äta upp oss och vi gick till Sommar Plaza som visst resten av K-d oxå tänkt, så vi stod i kö i en kvart sen fick vi nog och gick till Systrar´s uteservering. Jag vart lite full, men det e gôtt :) Vi hade iaf jätteroligt. Det e nästan det bästa med dykning, att man träffar så mycket underbara människor.

Daniel ska oxå iväg och dyka i helgen, till samma ställe som mig och Emma, roligt med fler man känner. Vi 4 bestämde oxå lite löst att vi ska åka och dyka någonstans nästa helg, ska bli kul.

Kakmonster

Jag e ett kakmonster, kolla in dessa tårtor eller kladdkaka, jag vill ha...Men innan eftterrätten bör man äta lite mat oxå, grillat e d bästa jag vet (nu iaf)

IKEA

Jag och syrran åkte till IKEA imorse. Jag älskar IKEA, skulle kunna handla ihjäl mig där...Vi köpte inte så mkt åkte dit mest för att kika på vad vi vill ha och ha en uppfattning om hur mkt pengar vi måste spara ihop eller låna :( Jag köpte bara några uppsättningar lakan och syrran lite köksgrejer. Men jag hittade soffa, säng, köksbord och stolar, databord, lampor, kuddar och en massa andra småsaker jag vill/ska ha. Har suttit nu när jag kom hem och satt lappar i IKEA katalogen på de sidor som har saker jag vill ha, blev några stycken ;) David lovade att följa med mig när jag ska handla på riktigt, jag tror inte riktigt han vet vad det var han lovade bort sig till :)

Det roliga e att jag och syrran kikar på samma soffa men med olika överdragstyg. Jag visade den soffan direkt och syrran tyckte inte alls om den, sen gick vi och kikade en stund och hon hittade ingen hon gillade men gick sen tillbaka en stund och kom glatt skuttandes tillbaka och sa att hon hittat en jätteskön soffa...jag går dit och är det då inte min soffa men vit!!! Jag skrattade bra länge, e så typiskt, vi vill alltid ha samma saker men i olika färg, det roliga denna gång var att hon inte alls fattade att det var samma soffa. Jag vill ha i sandfärgad manchester (Ekeskog) eller en mörkbrun läder soffa (Vreta) kan inte bestämma mig, e båda väldigt sköna men Vreta e elegantare men det e så klibbigt att sitta i lädersoffa...min beslutsångest verkar inte ha något slut ;)

Hur gick det då igår...

Jag klarade rescue testet!!! Det var skönt. Men jag blev ltie lurad å det var bra. Hade fått veta att det skulle va rescue test (visste tydligen inte alla i gruppen) och att vi skulle till yttre hamn, detta körde Chris (instruktör) med hela veckan och även på morgonen när jag väntade på att få åka och de andra gjorde prov. Jag gick omkring och pysslade med min utrustning och på parkeringen så ser jag Davids bil + att Fredrik (instruktör och D´s bror) inte kommit så då började jag fatta misstankar men inte tillräckligt...trodde bestämt att vi skulle till yttre hamn. så helt plötsligt kommer en kille inspringades på Dykmagasinet och skriker på hjälp, hans dykkamrat e bort! Då blir det bråttom. Vi var 8 i gruppen och får veta att de var 6 st dykare och att det nu var en som var medvestlös på ytan,d e andra skulle dock komma upp på olika ställen med olika skador...Hur som helst var det jätteroligt, eller vad man ska säga, det känns ju lite som på allvar. Hoppas att man nu e beredd när det händer något. Folk stod och tittade på oss på alla balkonger runt klarälven, det var t.o.m någon som filmade från bron, och det kom folk dit och frågade om de skulle hjälpa till (vi hade ringt 112 och förvarnat). De blev sura när vi sa att det var övning :)
David hade sagt hela kvällen innan att han inte visste något om senariot och att han skulle dit efteråt eller ev komma och titta, men det ville jag inte. Han försökte göra mig nervös, va inte nervös innan jag pratade med honom, men han lyckades märkte jag...

Efter dykningen så åkte jag med till Värmskog och badade. Det bästa var när vi gick hem till Jocke och för att grilla för där fanns en studsmatta, jag hade sååååååå kul. Som barn på nytt, måste hälsa på honom igen :)

Idag blir det nog en stund i solen :)


Nervös morgon

Lite nervös...vaknade vid 8, av mig själv (!), säger en hel del det :) Snart Rescue Diver avslutningsprov, tror jag iaf, det behöver inte va så...de kan ha lurat mig...och då har jag varit nervös i onödan. Jag hoppas att det ska va slutsenariot, ska bli kul, bara de inte e för jävliga mot oss...finns risk.


Nu e jag snart Divemaster

07.45 ringde väckarklockan, inte helt nöjd. Speciellt inte med tanke på varför det ringde. Samling kl.9 på Dykmagasinet för att åka till Örsholmstjärn och simma 800m snorkelsimm. Men solen sken och det var varmt, e alltid lättare att gå upp då. Det var redan folk på badstranden, fattr inte hur de orkar...Hade gärna legat en stund till under täcket.
Simningen gick bra, var inte lika jobbigt som jag trodde, men jag fick kramp under fötterna. Fick betyg 3 (min1-5max) så jag e nöjd, har nu tre 3:or (400m simning, 100m bogsering) och en 5:a (vattentramp) e inte så dåligt av en soffpotatis. Vattnet va inte så kallt heller, men så hade jag 5mm dräkt på mig och huva :)

Efter det var kl.11.30 och det var dax att åka hem och väcka D, han hade en hårdare kväll igår än mig. Käkade lite mer frukost och åke till Herrhagen för att kika på när grabbarna spelade fotboll. Herrhagsskolan har fått en konstgräs (plastgräs) plan. Hela skolan och skolgården e jättefin, så såg det inte ut på min skola när jag var knatte. Men man ska inte rmalapå platsgräs, killarna had eingen hud kvar på benen...aj aj aj...
Sen fick jag nog av stan och åkte till Skutberget, ska vara vid vatten soliga dagar!


Dykt under bron i Värmskog

Idag har jag äntligen fått dyka...med D, som är ett under bara i sig, han e så svårt flörtad när det gäller att följa med mig och dyka...skulle eg att dykt med E men hon fick biljetter till Arvikafestivalen (som jag oxå ville på, men inga pengar = inge kul :( ) Det var skönt att komma i vattnet, hade börjat få abstinens :) var sådär sugen innan vi kom iväg för jag var så trött. Vart väl inte så sent  igår, satt på Harrys uteservering med D´s kompisar, jag älskar uteserveringar - storfavorit - på sommaren. Men några öl gör att jag blir otroligt seg dagen efer, inte bakis så att jag mår dåligt eller får huvudvärk men väldigt trött. Men aif så snart vi hade kommit på plats, Värmskog, så kändes det bra. Vattnet var ganska varmt så det var skönt. Ganska bra dyk, inte mkt liv,såg en kräfta -skillnad mot vad pappa får se i Spanien (Nerja) nu- och en massa bilvraksdelar, vilket var ganska kul. Sikten var bra oxå + att jag trivs så bra i min ganska nya väst. Pratade med en tjej som går i min Divemastergrupp som oxå mest dykt utomlands när jag kom och vi hade roligt åt vad lite man glädjs åt när man dyker i Sverige. Trodde inte att jag skulle tycka att det var roligt som det är att dyka här. Här tittar man mest på bergs(mm.)formationer och skräp som folk kastat i vattnet och blir jättenöjd medan vi utomlands inte e nöjda om vi sett haj, då hade vi velat sett dem närmare etc. Jag e nästan mer lycklig efter ett dyk här än i Egypten, konstigt. Vi funderade på om vi kanske alltid från kväve-narkos och att det är det som gör oss lyckliga :) får fundera lite mer på detta fenomen :) Imorgon ska vi till Örsholstjärn och simma 800m snorkel, de andra i gruppen ska oxå bogsera 100m - kom inte dit och titta, kommer inte va en vacker syn :)

Inredning på hjärnan

Jag och syrran håller på att "bråka" om vem som ska få A´s lgh. Jag vill ha den om jag får jobb men kom på att det inte e förrän i sep så då borde jag ha fått inkomst på något sätt, tycker jag. Så igår låg jag i solen och kikade i IKEA - I LOVE - katalogen. Hittade sängen MALM, soffan Ekeskog och annat fint som jag inte har råd, hittade en billigare soffa Fixhult som kanske kan passa. E så roligt med inredning, vill åka på loppis å auktioner å sånt och leta efter möbler som jag kan rusta upp, vet du något ställe så säg till, jag hittar ingenstan i Värmland :( Tänker hela tiden på saker jag vill ha och hur jag ska inreda...funderar även på hur jag ska inreda mitt framtida hus :)


Antagningsbesked :) / :(

Idag kom antagningsbeskedet från universiteten...för mig som redan har beslutsångest och våndas behövde inte mer...visste ju att det skulle komma och jag hade bestämt mig, trodde jag...men nu vet jag inte. Kom in på lärarprogrammet här i K-d, högstadiet, historia och jag är reserv på folkhälsovetenskapsprogrammet i Sthlm. Egenligen vill jag ju hellre gå det men jag vill ju inte flytta från K-d, tror jag iaf...vet inte helt säkert. Vet iaf att jag gärna vill jobba på Dykmagasinet så om jag får heltid där så stannar jag, men annars då. Chansen e ju så liten att får jobba där. Om jag skriver kvar mig som reserv i sthlm och tackar ja i K-d och kommer in i sthlm då stryks jag från k-d, så klart, så jag ,måste bestämma mig om jag verkligen vill flytta. Trivs ju i Shlm men efter allt som hänt där (och här) vet jag inte om jag flytta dit igen. Åh varför kan inget vara lätt... :.(


Vet inte vart tiden tar vägen

Klockan börjar bli mycket, har så svårt att lägga mig...
Vaknade så glad för att solen lyste och bestämde mig för att gå ut och gå i väntan på att S skulle vakna så att vi kunde åka och bada, men lagom tills dess började solen gå i moln så det fick bli lunch på stan med M istället. Nachos på Carstens, inte helt fel. Det borde vara vår nationalrätt, e nog det bästa jag vet, har nog provat alla i stan :) Väldigt nyttigt oxå, jag som vill bli dietist å allt ;)

Vid 18 var det dax för lite Divemaster teori, som alltid tar mer tid än man tänkt sig. Jag hade lovat att gå ut och gå med S underbara boxer Guccivid 20 och sedan sätta mig på en uteservering med A, tycker väldigt mkt om uteservering på sommaren, antagligen inte själv med att tycka det ;) Men vi vart inte klara förrän 21 så jag va lite orolig för vovven. Tillslut kom jag dit iaf och hon vart så glad att hom höll på att riva lgh:en och äta upp mig. Så tog vi en liten promenad med A och hälsade på husse och matte på jobbet. Då vart det så sent att vi inte hade lust för uteservering längre utan åkte hem till mig och gjorde varma mackor, åh så gott...Idag har inte varit den nyttigaste dagen i mitt liv.

Har nästan bestämt mig för att ta över A:s lgh när hon ska flytta ihop med sin kille, e nog K-d:s finaste lgh. Men syrran och hennes kille vill oxå ha det, vi måste nog slåss om den ;) Det bästa av allt e att jag då bor granne med A & P, låter bäst va + att jag får lite privacy med min darling...blit tokig på att bo som jag gör nu. På tal om D så kommer han imorgon...längtar...

Miss Piggy



my pet!  
Jag har alltid velat ha en minigris, å nu har jag fått en...e så lycklig. Tack E ;) Jag har t.o.m kommit ihåg att mata miss Piggy


Solen lyser-alla barn e glada

Jag vaknade med världens största leende, för idag skiner SOLEN!!! Sol och värme är nog det bästa jag vet, har jag det klarar jag allt annat, hann nästan bli depp på de dagar som solen va borta. Så nu funderar jag på om jag hinner åka och träna eller om jag ska kasta på mig bikinin och ut i solen, kanska ta en promenad istället-d e skönt i solen...Väntar på att min kära vän S ska vakna så att vi kan åka till Skutis...


Inget dyk idag :(

Så nu har jag längtat sen i onsdags efter att få dyka, fick då en hörselgångsinflammtion som nästan har förvunnit, iaf tillräckligt för att dyka...så regnar det. Så jag hoppar kvällens räddningsdykningskurs, skulle mest ligga på ytan och göra övningar å d e inge kul i regnet. Skulle vi ha gjort riktigt dyk hade jag hängt på. Men jag har precis pratat med min underbara dyk och DMT kompis EJ om att ta en tur till kusten näst vecka, kan bli riktigt kul, få se om vi kan få med D och V oxå, roligare om vi e fler. Det e iaf roligare att dricka öl om vi e flera, men oj vad säger jag, ska ju inte dricka öl om man ska dyka, men några ska nog gå bra hi hi. Ska allt få E att bli intresserad av dykning, e hur kul som helst och inte alls läskigt. Jag har själv varit livrädd för vatten tills att jag började Divemaster utbildningen, och då hade jag dykt i 5 år. Skulle aldrig fått för mig att gå i vatten jag inte bottnade i eller om det går vågor, helst skulle det a så klart att jag hela tiden såg botten, annars va någon tvungen att hålla mig i handen, men med dykutrustning där man hela tiden ser och kan andas tyckte jag aldrig att det var något problem. Och nu efter DM utbildningen så har jag fått tvinga mig till att våga så mkt så nu e jag itne rädd längre och det e jätteskönt (och även nödvändigt för att kunna jobba med dykning). Men iaf så e jag dyksugen som *****. Ska försöka få med mig någon att dyka denna veckan, om det inte blir Arvikafestivalen-har inte bestämt mig än.

Aktiv morgon

Jaha, så har man varit duktig då och gymat på KAK. Kändes bra efter alla ostbågar jag åt igår när jag låg i sängen och tittade på "Secret window". Hade nog velat ha lite sällskap till den filmen för den var lite scary, men bra, men men får klara sig själv när kärleken e på kusten och dyker. Var iofs ute och gick med syrran igår kväll men det blev mer en pratrunda än träning ;) Måste säga att jag känner mig så liten när jag tränar på KAK med alla biffiga killar, men det är ett otroligt bra gym så jag struntar i det... Lite annorlunda gym eftersom det ofta springer runt vovvar, Gran Danois- I Love. E ju ganska hundgalen så jag trivs bra.
Blev lite överraskad när jag tränare för jag hade inte tappat styrka trots att jag inte ens tränar en gång/v och äter en massa godis, skulle jag skada mig skulle de nog rinna ut choklad istället för blod...Men det e ju bra att man får någon nytta av alla flaskor och utrustningar som man bär på Dykmagasinet :)
Nej, nu tror jag att jag ska äta - något förslag, har idétorka...


Min syrra

91278-6

Det jag älskar mest med sommaren e att man kan grilla då :) Men jag lovar att det inte är rådjuret som ligger på grillen ;)

Våra husdjur

91278-5

Inte alla som har "vilda" djur på baksidan. Idag hade den tyvärr inte sin bebis med sig :(

En dag som denna...

Vad ska man göra när det blåser, solen bara skiner sporadiskt och man e arbetslös...Vad depp jag låter, men det är jag faktiskt inte. E hur glad som helst, lite trött kanske-men det beror på att det e svårt att sova när det e sommar. Vaknade på toppenhumör efter 4h sömn (ca 14h på 3dygn) hur nu det kan vara möjligt :)
Ingen dykning idag men jag har varit på Dykmagasinet och kollat om jag kan få jobb där. Håll tummarna för mig :) Har nu bestämt mig för att inte åka till Asien i höst, finns för mycket som håller mig kvar här. Trivs verkligen här. Märker när jag bott här ett tag nu att jag mår så mycket bättre, trodde inte att det skulle va stor skillnad att ha mina underbara vänner nära. Så nu hoppas jag att jag inte behöver flytta, men jobb-biten måste lösa sig. Har någon något förslag på jobb i Värmland så säg till, e öppen för allt just nu, även om det finns en del som lockar mer...

Välkommen till min blogg ;)

Nu har jag oxå skaffat mig en blogg, få se hur ofta jag kommer uppdatera den. Men när man har vänner som flyttar jorden runt så e det ju lättare så här ;)

puss och kram