Helgens fixande

Det blev en del fixande i helgen.
Började må bättre på påskafton, men tog det lugnt den dagen.
Mest mat och umgås med familj och vänner.
På påskdagen däremot tyckte vi att vi vilat färdigt och drog igång våra projekt så kom att ta 2 hela dagar.
Men det var det värt, vi blev jättenöjda.
Började smått med att byta garderobsknoppar i sovrummen. Det blev jättestor skillnad. Nu ska vi byta i alla rum och kök, ta bort lite tidig 90-tals känsla ;)

image190
image191

Efter det så började vi med badrumsskåpet. Det var ganska enkelt att göra och blev bra. Kul med möbler som inte alla har. Speciellt eftersom vi nästan bara har IKEA möbler annars ;) Det syns lite av D´s brorsas dykgrejjer oxå, vi förvarar dem medans de är i Thailand men de kommer hem ikväll.

image198image199

Sen fortsatte vi med att göra vår träd-hatthylla. Vilket slutade som en lampa i hallen. Det blev så mysig känsla i hallen att jag inte vill förstöra med att hänga kläder på trädet + att vi har en garderob precis bredvid som e till för att hänga kläder i.

image192 image196image194image195

På måndagen började vi med att fixa smådetaljer på träd-hyllan och sedan började vi med sittbänken som oxå ska vara i hallen. Det var lite svårt för D att såga perfekt med en sticksåg så han fick lite hjälp av farbror Kalle som har diverse maskiner hemma och helt plötsligt hade vi pefekt skurna brädor.

image200image201

Sittbänken är inte riktigt klar, den ska förstärkas lite och så ska de sågade delarna målas.
Känns som vi börjar få en helhel i hemmet :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback