Kusten dag 4

Ja, vi ligger lite efter med bloggandet för på 4:e dagen så försvann datorn tillsammans med Hugo, Tommy och Annica.
Men vi behövde inte känna oss ensamma länge för efter lunch så kom Jocke och Malin. Självklart så saknade vi familjen Sandström-Svensson men vi får ses hemma istället och det går ju bra det med :)

Torsdagen så spenderade vi ute. Lekte i lekparken bredvid stugan (vet inte om kan kalla det stora huset vi hyrde för stuga men men), spelade boccia, blåste såpbubblor, åt melon och hade det gött.


På em spelade vi minigolf men då började det bli kallt, blåste en hel del. Neo tyckte att dte var jättekul att spela minigolf. Han och Amanda sov om varandra så de fick inte leka tillsammans där. Annars har de lekt hela dagarna, de väcker varandra på morgonen och går och lägger sig samtidigt.


Såhär körde Neo runt Amanda hela veckan. När Hugo var kvar så turades de om att köra henne, men faktiskt en gång så körde Amanda Neo. Amanda gick och satte sig i vagnen och väntade på att hon skulle bli runtkörd, så go.

Efter golfen så åkte vi till hem. Strax efter vi kommit tilbaka så kom Björn, kul med lite oväntat besök. Vi grillade som alla andra kvällar och de andra spelade sen poker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback