Vi är på kusten

Vi är på kusten, utanför Lysekil och har det hur bra som helst.
Uppdaterar när vi kommer hem med bilder å så men om ni e nyfikna så e
Annica duktig och bloggar nästan varje dag.
prinzjunior.blogg.se

Igår så firade vi Neos födelsedag med paket på morgonen och sen åkte vi hit.

Stugan e jättefin och vi har riktigt kul. Mammorna åkte till stan och handlade och sen grillade vi och åt varmrökt makrill- och lax och färska räkor...mums. Vi sjöng för Neo och han fick present av Hugo, en festis :)

En chockad liten Neo, blev lite rädd när vi sjöng för honom.
Barna stupade i säng vid 22 tiden, efter att Hugo och Neo duschat tillsammans och busat.

Idag så har vi varit på Nordens Ark. Men först så åt vi tårta för Neo och fruktsallad, blev för sent igår.

Fick se när Snöleoparder fick mat, det var häftigt. Vilka fina djur. Neo frågade hela tiden efter grisen. Han e helt inne på grisar och vill bara läsa "Nöff, nöff sa griskultingen" och säger "giiis" hela tiden. Vid varje djur så pekade han och sa frågande, "giis?" och fick samma svar "Nej, inte än, snart".



Tillslut, efter att vi ätit oss proppmätta på en buffé så gick vi till Ladugården och där fanns grisar!!! Man fick tom gå in i en glasbur och komma grisarna riktigt nära och Neos lycka var total. Han sken som en sol och sa nöjt "Giiis". Så söt att man kunde ätit upp honom. Ni skulle ha sett honom, han har aldrig varit så nöjd förut.
Hos hästen fick vi lära oss att inte stoppa in huvudet för långt in i boxen, hästhuvudet kan komma fort för att utforska dig ;)
En mycket lyckad dag för allihopa tror jag.


Efteråt så ville de flesta slå bollar på golfbanan, men inte jag och Annica så vi åkte hem med våra små. Hugo var trött men inte Neo så vi gick ner till havet och badade. Det var så skönt i vattnet och Neo var i och plaskade i en timme. Fick en kompis som blir 1år på lördag och bor i stugan bredvid. Sen kom de andra ner oxå. Killarna fiskade krabbor som de kokade men de var så små att det var lönlöst att äta dem, men gud så gott det var.


Sen fick alla barnen bada i badkaret tillsammans och det var kul tills Amanda ramlade och bildade dominoeffekt och alla låg i en hög och grinade ;)
Barnen somnade gott och vi grillade såklart och nu sitter de andra ute och spelar poker. Jag hatar kortspel, e så otroligt dålig, men jag ska gå och va lite social innan jag somnar. Har ju en krabat som går upp 7 så jag orkar inte va uppe längre än till 24.


Kommentarer
Postat av: Pillargontanten

Göttigt det låter!

Vi är hemma, har plockat kantareller, men du kan ju läsa bloggen :O)

Kram på er!

Postat av: Moster

Hehe, mosters lillskit är för go...

vi får ta och gå till mariebergsskogen och titta på grisarna nästa måndag då =)



älskar din blogg, man får sig verkligen ett gott skratt!!

2009-07-16 @ 21:34:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback